Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

2 Parçadan Kolay Hırka Yapılışı

Hırka mevsimine geldik. Bugün örmesi kolay çok şık tığ işi hırka yapılışını öğreneceğiz. İster şiş örgü örnekleri isterseniz tığ işi örgü modelleriyle kendimize el örgü hırka modelleri örebiliriz. 2 parçadan kolay hırka yapılışı toplamda 4 parçadan oluşuyor. Ana gövde için 2 parça örüyoruz. Daha sonra kollar için 2 parça daha örüp örgü hırka modellerini tamamlıyoruz. Düz trabzanlarla, V tralbzanlarla, popcornlarla veya farklı örneklerle hatta araları örgü motif modellerini ekleyerek hırkalar örebiliriz. Düz renk olarak örebileceğimiz gibi rengarenk de örebiliriz. Öncesinde daha önce ördüğümüz hırkalardan bahsedelim. Daha sonra 2 parçadan kolay hırka yapılışını öğreniriz.

Bu paragrafta daha önce ördüğümüz şık hırkalardan bahsedeceğiz. Beğendiğiniz modelleri kendinize uygun ölçülerde örebilirsiniz. Mesela kısa örgü ceket yapılışı hem kızlar için hem de erkekler için uygun modellerden. Sırt detaylı örgü hırka yapılışı seveceğiniz dantel örnekleriyle süslenmiş hırkalardan. Örgü ceket modelleri hırka yapımı ise alt kısmı volanlı bayan örgü hırka modellerinden. Ünlü bir markadan örüp ördüğümüz hırkalardan. Şimdi ise 2 parçadan kolay hırka yapılışını öğreneceğiz.

2 Parçadan Hırka Nasıl Örülür?

Tığ işi örgüden kolay örneklerden çok şık hırka öreceğiz. Örgü kimono modelleri gibi duruyor. İsterseniz ön kısmına bant örüp düğmeli yada fermuarlı yapabilirsiniz.

2 Parçadan Kolay Hırka Yapılışı 4

2 parçayı ön ve arka olacak şekilde yukarıdaki gibi yerleştirip kolları örüyoruz. Gerekli yerlerden dikerek birleştirip tamamlıyoruz.

2 Parçadan Kolay Hırka Yapılışı 5

2 Parçadan Kolay Hırka Yapılışı 3

2 Parçadan Kolay Hırka Yapılışı 2

2 Parçadan Kolay Hırka Yapılışı 1

2 Parçadan Kolay Hırka Yapılışı

Son olarak videoya geçelim 2 parçadan kolay hırka yapılışını öğrenelim.

Kaynak : https://www.etsy.com/de-en/listing/1778727055/crochet-lightweight-cardigan-written

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler