Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Lotus Brokar Örgü Süveter Yapılışı

Örgü modelleri ve yapılışlarında çok şık örgü süveter yapılışı hazırladık. Lotus brokar örgü süveter yapılışı. Bu sezonun modası olacak. Herkes sevdiği renkleriyle örmeye başlayacak. Hatta yarım kalan iplerle öreceğimiz çok şık tığ işi örgü süveterlerden. Çeşitli tığ işi örgü modellerinin bir arada olduğu, kenar oyası modellerinin kullanıldığı çok güzel bir süveter. Yine az sonra yapılışını öğreneceğimiz gibi çok şık süveterin yapılışından bahsedelim. Mesela bir film karakteri olan çok sevilen herkes tarafından örülen süveterden bahsedelim. Wednesday süveter yapımı. Siyah beyaz iplerle örüyoruz. Kare motifler ve yarım motiflerle çok şık süveterler örebilirsiniz. Bir diğer modelimiz ise kalın iple kolay süveter örneği. Şiş örgü örnekleriyle ördüğümüz pirinç örgü modeli kullandığımız süveterlerden. Kalın ip ve kalın şişlerle, tığlarla sevdiğiniz örneklerle süveterler örebiliriz. Baklava dilimi örgü süveter yapılışı çok seveceğimiz modellerden. Değişik renklerle erkek örgü süveter modelleri de örebiliriz. Yuvarlak motifli süveter yapılışı da çok hoşunuza gidecek dantel örnekleriyle örülmüş süveterlerden. Şimdi çok beğeneceğimiz lotus brokar örgü süveter yapılışını öğrenelim.

Lotus Brokar Süveter Nasıl Örülür?

Bademler, deniz kabukları, fıstıklar, 3lü trabzanlar, V trabzanlar, çapraz fıstıklar… Çeşit çeşit tığ işi örnekleri kullanarak ördüğümüz çok şık bir süveter daha. Küçük kızlarına, genç kızlarına modern, şık örgü modelleri arayanlar buraya. Kızlarımıza, kendimize çok güzel süveterler öreceğiz. Sevdiğiniz renkleri sevdiğiniz örnekleri kullanarak yeni tasarım süveterler örebiliriz.

Lotus Brokar Örgü Süveter Yapılışı 2

Şemanın ilk parçası yukarıdaki gibi. Diğer şemalar yine videoda mevcut. Şimdi el örgü süveter modellerinin nasıl durduğuna bakalım.

Lotus Brokar Örgü Süveter Yapılışı

Lotus Brokar Örgü Süveter Yapılışı 1

Lotus Brokar Örgü Süveter Yapılışı 3

Lotus Brokar Örgü Süveter Yapılışı 5

Lotus Brokar Örgü Süveter Yapılışı 4

Lotus Brokar Örgü Süveter Yapılışı 6

Lotus Brokar Örgü Süveter Yapılışı 7

Çok şık değil mi. Eminim sizde çok merak ettiniz. O halde hemen yapılışına geçelim. Lotus brokar örgü süveter yapılışını öğrenelim.

Kaynak : https://www.ravelry.com/patterns/library/lotus-brocade-vest

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler