Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Şemalı Anlatımlı Wayuu Çanta Yapılışı

Örgü çanta modellerine çok güzel bir örnek daha ekliyoruz. Wayuu çanta modelleri bir zamana damgasını vurmuş modellerden. Geçtiğimiz senelerde bu çantadan ne çok ördük. Ağır, uğraştırıcı, takip isteyen modellerden. Emek verilen çantalardan. Gerçi her şeye örerken emek veriyoruz. Fakat bu çanta biraz daha fazla emek gerektiriyor. Şemalı anlatımlı wayuu çanta yapılışı 5 farklı renkte ip kullanılarak örülüyor. Wayuu mochilla bag nasıl yapılır daha önce birçok modeli paylaşmıştık. Genel anlamda çantanın nasıl örüldüğünden bahsetmiştik. 5 -6 yada daha az ip kullanarak örüyoruz. Ve tüm ipler aynı anda örülerek ilerliyor. Bu yüzden çantanın iç kısmı da çok güzel görünüyor. Wayuu çanta taban şemaları paylaşmıştık. İnceleyerek öreceğiniz çantalarda taban olarak kullanabiliriz. Çantaların içine cüzdan örmek isteyebilirsiniz. O halde hemen wayuu mochilla cüzdan yapılışına göz atabilirsiniz.

Wayuu Çanta Şemalı Nasıl Örülür?

5 farklı ip ve 2 mm tığla örülen harika bir çanta. Çantayı örerken iplerin hepsini aynı anda kullanıyoruz. Arka ilmeklere batarak çantayı ördüğümüzde ipleri içinden yürütüyoruz. Yine videoda teknik olarak çantayı nasıl öreceğimizi göreceğiz.

İlk olarak hemen altta çantaların şemalarını pdf dosyası olarak vermek istiyorum. İndirip rahatlıkla takip ederek örebilirsiniz.

wayuu çanta şema PDF

Şemalı Anlatımlı Wayuu Çanta Yapılışı 2

Şemalı Anlatımlı Wayuu Çanta Yapılışı 3

Şemalar yukarıdaki gibi görünüyor. Hemen üstünde pdf dosyasını bulabilirsiniz. Bakalım çanta bitince nasıl görünüyormuş.

Şemalı Anlatımlı Wayuu Çanta Yapılışı

Şemalı Anlatımlı Wayuu Çanta Yapılışı 1

Birçok renk düzeniyle şemalı anlatımlı wayuu çanta yapılışını örebilirsiniz. Şimdi teknik olarak farklı bir şema üzerinde çantayı nasıl öreceğiz kısaca izleyelim.

Kaynak : https://prettycrochetpatterns.wordpress.com/2015/06/17/wayuu-bag-free-pattern/

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler