Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Laleli Bebek Battaniyesi Yapılışı

Bebek battaniyesi modellerine çok güzel örneklerin yapılışıyla devam ediyoruz. Sırada laleli bebek battaniyesi yapılışı var. Renk renk lalelerle battaniyeler öreceğiz. Aynı desenlerle örgü yastık modelleri öreceğiz. Laleli kısımlarda parça ipleri değerlendirebiliriz. Bebek battaniyesi bebek örgüleri arasında yelekler, hırkalar dışında en çok ördüğümüz modellerden biri sanırım. Çocuk haberi yada torun haberi alınca hemen iplerimizi hazır edip en güzel bebek örgü modellerini örmeye başladık. Battaniyelerde onlardan biri. Mesela arabalı patchwork battaniye yapılışı son paylaştığımız modeller arasında. Düz motifler, şişle düz örgüler örüp üzerini dilediğimiz gibi süsleyebiliriz. İskandinav çayırı battaniye yapılışı siyah renkle örülmüş en güzel battaniyelerden biri. Köşeden köşeye bulut battaniye yapılışı tarifi kaçırılmayacak modellerden. Gelelim şimdi yeni modele. Laleli bebek battaniyesi yapılışını öğrenmeye geçiyoruz.

Laleli Battaniye Nasıl Örülür?

Çiçeklerden beyaz laleli ve beyaz gülü çok severim. Siz en çok hangi çiçeği seversiniz. Yorumlarda buluşalım. Çiçek desenli çok güzel battaniyeler ördük. Güllü battaniyeler, papatyalı battaniyeler gibi. Bugünde laleli battaniye öreceğiz. Yabancı örgü modelleri videolarından. Kaynak kısmında bulunan linkten detaylı yazılı yapılışına ulaşabilirsiniz.

İlk olarak görsellerle battaniyeye yakından bakalım.

Laleli Bebek Battaniyesi Yapılışı 1

Laleli Bebek Battaniyesi Yapılışı 3

Laleli Bebek Battaniyesi Yapılışı 2

 Laleli Bebek Battaniyesi Yapılışı 6

Laleli Bebek Battaniyesi Yapılışı

Çok güzel değil mi. Zarif, asil duruyor. Her renkle örülebilir. Son olarak videoya geçelim. Baştan sona anlatımıyla laleli bebek battaniyesi yapılışını öğrenelim.

Kaynak : https://cozynorthwoods.com/tulip-blanket-crochet-pattern/

https://www.etsy.com/listing/1751255179/tulip-blanket-crochet-pattern-crochet?etsrc=sdt

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler