Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Beyaz Tişörtle Elbise Nasıl Dikilir?

Dikiş modelleri ve örnekleriyle devam ediyoruz. Sırada lüks mağazalarda gördüğünüz pahalı elbiseleri evde daha ucuza nasıl dikebiliriz anlatan güzel bir video var. Beyaz tişört ve fisto kumaş kullanarak çok şık bir elbise dikiyoruz. Kendimize, kız çocuklarımıza aynı tekniklerle çok şık elbiseler dikebiliriz. Yazlık elbiseler, kışlık elbiseler tasarlayabiliriz. Beyaz tişörtle elbise nasıl dikilir detaylara geçmeden öncesinde daha önce diktiğimiz elbiselere bir göz atalım.

Bu paragrafta daha önce diktiğimiz severek giydiğimiz elbiselerden bahsedeceğiz. Yazın favori kumaşlarından biri keten. Kendimize çok şık keten elbiseler dikebiliriz. Mesela çapraz keten elbise dikimi çok beğeneceğiniz harika bir model. Kol boyunu uzun dikebilirsiniz. Keten elbise modelleri, keten tunik modelleri olarak kullanabilirsiniz. Dantel kumaştan elbise dikimi özel günlerinizde kullanacağınız model anlatımını içeriyor. Düğün, söz, nişan, kına gecesi, doğum günü, evlilik yıldönümü gibi özel günleriniz için dikebilirsiniz. Çok beğenilen Nursema’nın elbisesi nasıl dikilir paylaştığımız içerikler arasında. Kendinize ellerinizle abiye elbise modelleri dikebilirsiniz. Nursema’nın elbisesi bize yapacağımız çalışmalarda fikir verecek. Şimdi beyaz tişörtle elbise nasıl dikilir aşamalara geçelim.

Beyaz Tişörtle Fisto Elbise Dikimi

Zaten hazır kesilmiş dikilmiş beyaz bir tişörtü yeniden dizayn ederek elbiseye çeviriyoruz. Yakaları hazır, kolları hazır, etek boyu hazır. Biz biraz daha uzatıyoruz. İlk olarak resimlerle tişörtü elbiseye nasıl çeviriyoruz ona göz atalım.

Beyaz Tişörtle Elbise Nasıl Dikilir? 15

Beyaz Tişörtle Elbise Nasıl Dikilir?

Beyaz Tişörtle Elbise Nasıl Dikilir? 14

Kaynak kısmındaki linkten daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Son olarak videoya geçelim. Beyaz tişörtle elbise nasıl dikilir öğrenelim.

Kaynak: https://dzen.ru/a/Zor3T3UVPUOzbJDi

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler