Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Harry Potter Amigurumi

Çok sevilen bir karakterin örgü oyuncak modellerinin yapılışıyla devam ediyoruz. Yabancı örgü modellerinden fakat video içerisinde sayılar veriliyor. Biraz amigurumi örmeye aşina olanlar sayıları takip ederek ve videoyu inceleyerek Harry potter amigurumi bebeği örebilirler. Harry Potter seven arkadaşlarınıza hediyelik fikirler olarak bebeği örüp verebilirsiniz. Eminim çok mutlu olacaktır. Ayrıca sağlıklı oyuncaklar, amigurumiler örüp satış yapıyorsanız Harry Potteri de örgüleriniz arasına ekleyebilirsiniz. Harry Potter kitaplarından uyarlama çok sevilen bir film. İlk olarak kitapları okunmalı sonra filmi izlenmeli diye düşünüyorum. Sizce nasıl olmalı. Ücretsiz amigurumi desenlerinden bahsedelim. Daha sonra bebeği örmeye geçeriz.

Bu paragrafta severek öreceğimiz bebeklerden, amigurumi desenlerinden bahsedeceğiz. Daha önce amigurumi nasıl yapılır, amigurumi ipi nasıl olur, amigurumi fotoğraf çekimlerinden bahsetmiştik. Bugün bebekler öreceğiz. Bahsedeceğimiz bebekler film karakterleri yada kitaplarda çok sevilen karakterlerden. Mesela en sevilen bebeklerden biri mario. Oyunu vardı ve çocukken çok oynardık. Eğer oyuncağını örmek isterseniz amigurumi süper mario tarifini inceleyebilirsiniz. Bir diğer bebek wednesday. İncelemek ve örmek isterseniz amigurumi wednesday tarifine göz atabilirsiniz. Amigurumi Yeşilin Kızı Anne kitaptan dizi yapılan ve çok sevilen bir karakter. Daha fazla bebek tarifi için önceki içeriklerimizi inceleyebilirsiniz. Şimdi Harry Potter amigurumi öğrenme zamanı.

Amigurumi Harry Potter Nasıl Örülür?

Amigurumi modellerimiz arasına yeni bir bebek daha ekliyoruz. Gözlüğü, sarı – kırmızı atkısı, şapkası ve cübbesi ile çok sevilen bir bebek. Harry Potter amigurumi bebek öreceğiz. İlk olarak bebeğimizi ördüğümüzde nasıl göründüğüne bakalım. Bebeğin boyutları şapka ile birlikte 25 cm. Şapkasız 19 cm.

Harry Potter Amigurumi

Son olarak videoya geçelim. Baştan sona yapılışıyla Harry Potter amigurumi yapılışını izleyelim.

Kaynak : https://www.instagram.com/nudoytejido/

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler