Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Çeyizlik İğne Oyası Havlu Kenarı

u İğne oyası modellerinden çok şık çok zarif iğne oyası havlu kenarı yapılışı hazırladık. İsterseniz iğne oyası namaz örtüsü modelleri olarak da kullanabilirsiniz. Çeyizlik iğne oyası havlu kenarı dağlarla ve minik çiçeklerle yapılmış çok zarif bir model. İğne oyası havlu kenarı modellerinde sizde dağları kullanarak arasına farklı oyaları, çiçekleri, boncukları kullanarak yeni modeller tasarlayabilirsiniz. Havlu kenarlarında veya namaz örtülerinde ağır iğne oyalarını tercih ediyoruz. En güzel modelleri namaz örtülerine, havlu kenarlarına yapıyoruz. Mesela onlardan biri iğne oyası havlu kenarı örneği yapılışı. Karanfilli iğne oyalarından. Daha küçük çalışarak bu zarif oyayı yazma kenarlarında da kullanabilirsiniz. İğne oyası pike takımı yapılışı hazırlamıştık. Yine havlu kenarında kullanabilirsiniz. Eminim havlularda da çok şık duracak. İğne oyası badem dağ yapılışını havlularda, namaz örtülerinde güzel çiçeklerle, boncuklu iğne oyalarıyla birlikte kullanabilirsiniz. İğne oyası motif modelleriyle yeni örnekler tasarlayabilirsiniz. Şimdi çeyizlik iğne oyası havlu kenarına göz atalım.

Kolay İğne Oyası Havlu Kenarı Yapımı

İğne oyası dağ ve arasında 4 çiçek bulunan zarif bir oya. Tek renk iğne oyaları olarak yapabileceğimiz gibi çiçekleri papatyaya, gelinciğe, kır çiçeklerine çevirerek renkli oyalar olarak da tasarlayabiliriz.

Çeyizlik İğne Oyası Havlu Kenarı

Çeyizlik İğne Oyası Havlu Kenarı 1

Çeyizlik iğne oyası havlu kenarını tamamladığımızda yukarıdaki gibi duracak. Çok şık değil mi. O halde hemen yapılışına geçelim. Bakalım bu güzel oya nasıl yapılıyormuş.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler