Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Flowers Örgü Bluz Yapılışı

Yazlık örgü modelleriyle devam ediyoruz. Sırada örgü bolero modelleri, örgü kazak modelleri, örgü hırka modelleri gibi çeşitli şekillerde örüp kullanacağımız tığ işi örgü modeli yapılışı var. Flowers örgü bluz yapılışı. İstersek çiçekleri rengarenk örebiliriz. Yada aynı modeldeki gibi yine istediğimiz renklerde tek renk olarak örebiliriz. Sosyal medyada mutlaka modellerini görmüşsünüzdür. Tek tek çiçek motiflerini örüp birbirine ekleyerek ördüğümüz çok şık bir bluz. Genç kızlar, küçük kızlar, yetişsin bayanlar bluzu çok sevecekler. Örgü modelleri ve yapılışlarında yaz kış örmeye devam ediyoruz. Ara vermiyoruz. Yazlık örgüler, çantalar, saç bantları, tokalar örüyoruz. Yazlık şallar örüyoruz. Yazlık hırkalar örüyoruz. Kış içinde şallar, atkılar, şapkalar örüyoruz. Mesela yazlık olarak öreceğimiz yazlık motifli örgü panço yapılışı çok şık duran ünlü markalarda gördüğümüz örgü modellerinden. Merserize yazlık örgü bluz yapılışını da çok beğeneceksiniz. Daha fazla model anlatımına mimuu.com ulaşabilirsiniz. Şimdi flowers örgü bluz yapılışına geçiyoruz.

Flowers Bluz Nasıl Örülür?

İstediğimiz boyutlarda istediğimiz modelde öreceğimiz çok şık bir modelin yapılışını hazırladık. Tunik olarak, bolero olarak, örgü crop olarak örebiliriz. Hırkalar, yelekler tasarlayabiliriz. İlk çiçek motifini ördükten sonra 2. çiçekten itibaren motifleri eklemeye başlıyoruz. Bluzu isterseniz aynı tekniklerle birleştirerek farklı örgü çiçek modelleriyle de örebilirsiniz. Örgü gül modelleriyle de örülebilir. Çok güzel olacaktır.

Flowers Örgü Bluz Yapılışı

Flowers örgü bluz yapılışı tamamlandığında yukarıdaki gibi görünecek. Çok güzel değil mi. O halde hemen yapılışına geçelim. Detaylarıyla yeni modelin yapılışını öğrenelim. Eğer aklınıza takılan bir konu olursa yorum kısmından sorabilirsiniz.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler