Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Battaniyeden Etek Nasıl Yapılır?

Eski battaniyeleri daha önce ördüğümüz battaniyeleri değerlendirme projesi hazırladık. Battaniyeden etek nasıl yapılır detaylarıyla öğreneceğiz. Daha önce ördüğümüz ve bir yerde bir köşede bekleyen battaniyeleri değerlendiriyoruz. Bu projeyi sadece örgü battaniyelerden değil hazır battaniyelerden, kapitone battaniyelerden, kırkyama battaniyelerden, yatak örtülerinden de yapabiliriz. Motifli battaniye modelleri, zikzak battaniye modellerini kullanarak kendimize istediğimiz boyda etekler yapabiliriz. Eğer farklı projelere göz atmak isterseniz örgü battaniyeden kazak nasıl yapılır içeriğimize göz atabilirsiniz. Yine bir battaniye değerlendirme projesiydi. Yine bir diğer proje ise örgü battaniyeden pantolon nasıl yapılır içeriği olacak. Battaniyeleri değerlendirerek pantolona çevirebilirsiniz. Bu sezonun modası ise battaniyeden mont yapmak oldu. Battaniyeden kaban yapımını inceleyerek kendinize battaniyeden kabanlar, montlar dikebilirsiniz. Peluş bebek battaniyesi modelleri, ekose battaniye modelleri de mont yapımında kullanılıyor. Örgü battaniyeleri veya diğer battaniyeleri kullanarak pantolonlar, yelekler, hırkalar, kabanlar dikebilirsiniz.

Battaniyeden Etek Nasıl Yapılır? 3

Örgü Battaniyeden Etek Yapılışı

Daha önce örülmüş zikzak desenli bir battaniyeyi yeniden değerlendiriyoruz. Düz uygun ölçülerde örülen battaniyeleri keseceğimiz, dikmek isteyeceğimiz modele uygunsa dikiş makinesi de kullanarak istediğimiz modele çevirebiliriz.

Daha önce örülmüş kullanılmayan battaniyeleri değerlendirerek yepyeni bir hale çevirebilirsiniz. Örgü plaj elbisesi modellerine çevirebilirsiniz. Dikiş dikmede de yeniyseniz bu yöntemi deneyerek kendinize kolay etek modelleri dikebilirsiniz. Lastik, iplik, mezura, dikiş makinesi, battaniye, makas, toplu iğne kullanarak eteği dikmeye başlayalım.

Battaniyeden Etek Nasıl Yapılır? 1

Battaniyeden Etek Nasıl Yapılır? 2

Battaniyeden Etek Nasıl Yapılır?

Son olarak videoya geçiyoruz. Battaniyeden etek nasıl yapılır izliyoruz.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler