Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Kartondan Roket Nasıl Yapılır?

Okul öncesi etkinliklerinde çok güzel bir projeyle devam ediyoruz. Uzay temalı etkinliklerimizde kullanabileceğimiz kolay çalışmalardan. Tuvalet kağıdı rulolarından, havlu peçete rulolarından roketler yapabiliriz. Roketlerimizi akrilik boyalarla boyayabiliriz. El işi kağıtlarıyla kaplayabiliriz. Biraz hayal gücü ile kendi uzay aracımızı yapabiliriz. Okul öncesi etkinlikleri fikirleri çocuklarımızın hem hayal dünyasını geliştirecek hem eğlendirecek hem de öğretecek. Bugüne kadar eğitici çok güzel etkinlikler hazırladık. Biraz onlardan bahsedelim.

Bu paragrafta çocuklarımızın çok seveceği etkinliklerden bahsedeceğiz. Sınıf içi etkinlikleri olarak okullarda da yapabiliriz. Mesela çocukları çok keyif aldığı etkinlik yanardağ etkinliği. Evde yanardağ deneyini sizde çocuklarınızla birlikte yapabiliriz. Akciğer deneyi okul öncesi çocukları hem bilgilendirecek hem de eğlendirecek. Çocuklar çim adamları da çok seviyorlar. Farklı şekillerde çim adamlar yapabiliriz. Eğer nasıl yapıldığını merak ediyorsanız çim adam nasıl yapılır inceleyebilirsiniz. Daha fazla proje için her zaman dediğimiz gibi önceki içeriklerimiz inceleyebilirsiniz. Şimdi kartondan roket nasıl yapılır öğrenme zamanı.

Uzay Mekiği Kartondan Roket Yapımı

Farklı 2 modelde kartondan roket yapımı hazırladık. İkisi de kolay projelerden. Hatta hazırladığımız roketleri uzaya da göndereceğiz. Güzel tema oyun olanları kurarak roketleri kullanıma hazır hale getireceğiz.

İlk roketimiz aşağıdaki gibi görünecek.

Kartondan Roket Nasıl Yapılır?

Kartondan Roket Nasıl Yapılır? 1

Hazırladığımız roketi aşağıdaki gibi alan oluşturarak oyuna, etkinliğe hazır hale getirebiliriz.

2. roketimiz ise aşağıdaki gibi duracak. Yapılışını ise hemen altta videoda bulabilirsiniz.

Kartondan Roket Nasıl Yapılır? 2

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler