Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Yıldız Örgü Çanta Yapılışı

Örgü çanta modellerinden yepyeni bir modelin yapılışıyla devam ediyoruz. Birçok farklı iple öreceğimiz yeni bir çanta. Evde kalan iplerle öreceğimiz çok güzel çantalardan biri. Daha önce yıldız modeliyle çok güzel örgüler ördük. Küçük motifler yaparak düz bebek battaniyesi modellerini süsledik. Büyük örerek yıldız bebek battaniyesi ördük. Örgü paspas modelleri ördük. Bugünde çok şık tığ işi çanta örüyoruz. Battaniye, süsleme gibi daha çok modelin yapılışına önceki içeriklerimizde bulabilirsiniz. Biraz daha önce ördüğümüz çantalardan bahsedelim.

Bu bölümde çeşitli çantalardan bahsedeceğiz. Tığ işinden, şiş örgüden birçok örnekle çantalar ördük. Popcorn örgü çanta yapılışı çok beğeneceğimiz örmesi kolay modellerden. Hobi çantası, örgü valiz olarak da kullanabileceğimiz örgü plaj çantası modelleri olarak kullanacağımız güzel modellerden. Şiş örgülerle de çantalar örebiliriz. Tıpkı videolu şiş örgü çanta modeli yapılışında olduğu gibi. Çantanın yapılışında kullandığımız örneği örgü hırka modellerinde de kullanabiliriz. Muhteşem olacaktır. Hazır battaniyeler, yorganlar, yatak örtüleri aldığımızda kendi poşetlerini atmayalım. Örgü ile birleştirerek çantalar örebiliriz. Tığ işi şeffaf çanta yapılışında olduğu gibi. Gelelim şimdi yeni çantaya. Yıldız örgü çanta yapılışını öğrenmeye geçelim.

Yıldız Çanta Nasıl Örülür?

Tek renk iplerle, çizgili şekilde renkli iplerle öreceğimiz şık çanta yapılışı hazırladık. Kolay modellerden. Kız çocuklarına bayramlık örgü çanta modelleri olarak örebilirsiniz. Yine çantayı tur sayısını artırarak büyüklüğünü ayarlayabilirsiniz.

Yıldız Örgü Çanta Yapılışı

Çantayı tamamladığımızda yukarıdaki gibi görünecek. Son olarak videoya geçelim ve yıldız örgü çanta yapılışını öğrenelim.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler