Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Fıstıklı Bebek Yeleği Yapılışı

Tığ işi örgü modellerinden yakadan başlama örgü modelleri anlatımı hazırladık. Bebek yeleklerinden alt kısmında istediğiniz örneği kullanacağınız şık bir model. Zincir sayılarını ayarlayarak her yaş için örebilirsiniz. Anlatımlı bebek yelekleri tığla örülen trabzan ve fıstıklarla yapılmış bir örnek. Üst roba kısmını aynı şekilde örüp alt kısmında beğendiğiniz tığ işi örnekleri kullanabilirsiniz. Erkek bebek yelekleri, kız bebek yelekleri olarak tasarlayabilirsiniz. Örgü bebek yeleği modeli detaylı bir şekilde videoda anlatılmakta. Videodan takip ederek gösterişli yeleği kolayca örebiliriz.

Tığ işi bebek yeleği yapılışından birkaç modelden bahsedelim. Daha sonra yeni örneğin anlatımına geçeriz. Tığ işi yeleklerde genelde üst kısımda sık iğnelerle, trabzanlarla roba kısmı örülüyor. Tığla yakadan başlama örgü yelek yapılışı yine robasında trabzan kullandığımız örneklerden. Tığ işi bebek yelek yapımı da öyle. Tığ işi örgülerle yelekler ördüğümüz gibi şiş örgülerle de yelekler örüyoruz. İki şişle yelek modelleri ve yapılışı en güzel modellerden çok örülen modellerden biri. Şimdi fıstıklı bebek yeleği yapılışını öğrenelim.

Tığla Fıstıklı Bebek Yeleği Nasıl Örülür?

Önden, arkadan, yandan… Yeleği birazdan yakından inceleyeceğiz. Daha sonra beğendiğimiz iplerle beğendiğimiz renklerle yeleğimizi örmeye başlayacağız. Çocuklarımıza, torunlarımıza, yeğenlerimize hepsine severek bu güzel yeleği örebiliriz.

Fıstıklı Bebek Yeleği Yapılışı

Fıstıklı Bebek Yeleği Yapılışı 1

Fıstıklı Bebek Yeleği Yapılışı 3

Fıstıklı Bebek Yeleği Yapılışı 2

Fıstıklı yelek tamamlandığında yukarıdaki gibi çok güzel duruyor. Eğer fıstıklı bebek yeleği yapılışını merak ediyorsanız hemen altta bulunan videoya göz atabilirsiniz. İyi seyirler.

 

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler