Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Kenarı Çiçek Oyalı Lif Modeli

Lif örneklerinden hem güzel hem de kullanışlı lif modelleri yapılışıyla devam ediyoruz. Kenarı çiçek oyalı lif modeli. Çok severek günlük lif modelleri veya çeyizlik lif modelleri olarak kullanacağınız nadide güzellikte liflerden. Adım adım nasıl örüldüğünü videodan izleyeceğiz. Daha sonra kenarı çiçek oyalı lif modelini sevdiğimiz renklerde öreceğiz. Hatta bu modelde daha önce ördüğümüz liflerden kalan parça ipleri kullanabiliriz. Hem onları değerlendirmiş oluruz hem de çok güzel bir lif örmüş oluruz.

Lif modelleri herhalde en çok ördüğümüz örgülerden. Çeşit çeşit lifler örüyoruz. Çiçek desenli lif modelleri, karpuz lif modelleri, kese lif modelleri, uzun lif modelleri, fıstıklı lif modelleri gibi. Liflerde çiçek desenlerini, meyve desenlerini kullanmayı seviyoruz. Çocuklar için ördüğümüz liflerde sevdikleri kahramanları, çizgi film kahramanlarını, sevimli hayvanları kullanıyoruz. Nazar boncuklarını life yansıtıyoruz. Mesela örümcekli nazar boncuğu lif yapılışı çok hoş bir örnek. Kolay puf çiçekli lif tarifi ise uzun liflere örnek. Gelin şimdi rengiyle modeliyle çok hoş duran yeni lif yapımını inceleyelim.

Kenarı Çiçek Oyalı Lif Nasıl Örülür?

Yeni lif modellerinden muhteşem bir örnek daha. Çeşit çeşit renklerle örmek isteyeceğimiz harika bir lif. Hatta modeli takım lif modellerine çevirebiliriz. Takımda uzun lif, kese lif ve yuvarlak lif parçalarını örebiliriz. Çok kullanışlı lif parçalarından.

Kenarı Çiçek Oyalı Lif Modeli 1

Çok güzel görünüyor değil mi. Son olarak videoyu izleyelim. Böylece kenarı çiçekli oyalı lif tarifinin yapılışını öğrenelim. İyi seyirler.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler