Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Yeni Başlayanlar için Kolay Ajur Örneği

Tığ işi örgü modellerinden birçok modelde kullanacağı oldukça şık örnek anlatımı hazırladık. Örgü hırka modellerinde, örgü yelek modellerinde, bebek örgülerinde, yazlık örgü modellerinde, yetişkin örgülerinde, örgü şal modellerinde kullanacakları kolay ajurlu örgü örneği. Her çeşit iple de örgü örecekleri çok hoş bir model. Düğmeli örgü hırka yapılışı hazırlamıştık daha önce. Benzer bir modelde az sonra paylaşacağımız örneği kullanarak hırkalar, yelekler örebilirsiniz. Tığ işi hırka modeli anlatımlı bir model paylaşmıştık. Paylaştığımız andan itibaren çok sevildi, çok beğenildi. Herkes tarafından örüldü videolar çekildi. Yine az sonra paylaşacağımız örnekle benzer şekilde hırkalar örebilirsiniz. Mimuu.com üzerinden birçok tarife ulaşabilirsiniz. Ulaştığınız modelleri, örnekleri çeşit çeşit örgülerinizde kullanabilirsiniz. Şimdi yeni başlayanlar için kolay ajur örneğinin nasıl örüldüğünü izleyelim.

Kolay Ajur Örgü Modeli Nasıl Örülür?

V ajurlarla örülmüş çok hoş zarif bir model. Yeni başlayanlar için kolay ajur örneği merserize iple, pamuklu iplerle çok hoş oluyor. Yapılışını ise adım adım videodan bakarak öreceğiz. Eğer örerken takıldığınız bir konu olursa çekinmeden bizlere ulaşabilir sorularınızı sorabilirsiniz.

Yeni Başlayanlar için Kolay Ajur Örneği

Hazırladığımız örneği sadece giyimde değil ev dekorasyonunda da kullanabilirsiniz. Örgü perde modellerinde, örgü amerikan servis modellerinde, örgü paspas modellerinde, örgü amerikan servis modellerinde de kullanabilirsiniz. Giyim için şal, yelek, yazlık örgü modelleri, hırkalar gibi birçok parçayı örmek için kullanabilirsiniz.

Yeni Başlayanlar için Kolay Ajur Örneği 1

Doğru iplik seçimi, doğru tığ ve sizin ellerinizde şahane örgüler, modeller ortaya çıkacaktır. Şimdi adım adım yeni başlayanlar için kolay ajur örneğinin anlatımını izleyelim.

 

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler