Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Amigurumi Lambader Modelleri

En güzel amigurumi modelleriyle devam ediyoruz. Sırada çok beğeneceğimiz çalışmalar var. Bebek odası dekorasyonunda, çocuk odası dekorasyonunda kullanacağımız lambader modelleri. Örgü modelleri ve yapılışlarından motiflerle, amigurumilerle lambalarımızı, avizelerimizi süsleyebiliriz. Lambaderlerimizi süsleyebiliriz. Sizlere bu örneklerle alakalı olarak çok güzel amigurumi lambader modelleri hazırladık. Beğendiğimiz amigurumi oyuncak modelleriyle süslemeler yapabiliriz. Mesela amigurumi ayıcık, amigurumi bebek yapımı, amigurumi tavşan, amigurumi unicorn gibi tarifleri kullanarak lambaderleri, abajurları süsleyebiliriz. Amigurumi kalp yapımı, amigurumi balon yapımı ekleyebiliriz. Yada sevdiğimiz kenar oyası modellerini, dantel örneklerini lambaderlerimizi süslemeye ekleyebiliriz. Birçok oyuncak tarifi paylaştık. Onları inceleyebilir çalışmalarınızda kullanabilirsiniz.

Örgü lambader modellerinden bahsedelim biraz. Amigurumi olarak veya tığ işi örneklerle ördüğümüz çok güzel lambalarımız var. Mesela amigurumi gece lambası yapımı çok hoş örneklerden sadece bir tanesi. Örgü çiçek gece lambası yapımı kolayca öreceğiniz diğer örnekler arasında. Diğer bir tarif ise motifli örgülerle yaptığımız lambalardan. Detaylara ışık topu yapılışından ulaşabilirsiniz.

Amigurumi Örgü Lambader Modelleri

Ayıcıklarla, zürafalarla, örgü bulutlarla hazırlanmış çok güzel lambader modelleri hazırladık. Bizlere fikir verecek çalışmalardan. Modellerin yapılışı yok. Ama daha öncesinde çok ücretsiz amigurumi tarifi paylaştık. Örgü aplike modelleri paylaştık. Onlardan örüp lambaderlerimizi, abajurlarımızı süslemek için kullanabiliriz.

Şimdi sizlere birbirinden güzel özenle örülmüş amigurumi lambader modelleri hazırladık. Beğendiğimiz modelleri hemen örmeye başlayabiliriz. Hayal gücümüzü kullanarak kendi tasarımlarımızı oluşturabiliriz. Evet gelelim şimdi modelleri incelemeye.

Kaynak : https://www.instagram.com/wolken.werkstatt/

https://www.facebook.com/wolkenwerkstatt/

https://loreta.gr/product-category/eidi-spitiou/fotistika

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler