Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Şiş Örgüleri Anlatımlı

Şiş örgü modellerinden ajurlu kolay bir örnek daha. Şiş örgüleri anlatımlı modeli videolu olarak hazırladık. Aynı zamanda şeması da mevcut. Ajurlu örgü modellerini düz örgü ve ters örgüyle örüyoruz. Büzmelerle, artırmalarla ortaya örülmeye değer bir örnek çıkartıyoruz. Şiş örgüleri anlatımlı modeli örgü hırka modellerinde, örgü yelek modellerinde, bebek örgülerinde, bebek battaniyesinde, etol şal modellerinde kullanabiliriz. Boyunluklar, şapkalar, saç bantları örebiliriz. Birçok örgü modellerinde kullanacağımız örneklerden. Ajurlu örgülerden örmek isteyeceğiniz tariflerden biri de yapraklı ajur dalları örgü modeli yapılışı. İncelemeden geçmeyin derim. Ajurlu çilek dalları örgü modeli severek yazlık örgü modellerinde, kışlık örgü modellerinde kullanacağınız bir tarif. Daha fazla şiş örgü örnekleri, tığ işi örgü modelleri gibi anlatımlara önceki içeriklerden ulaşabilirsiniz. Şimdi gelelim yeni modelin anlatımına.

Şiş Örgü Modelleri Video Anlatımlı

Tığ gibi duran ama şişle örülen şahane bir örnek. Sanki tunus işi nergis modelini andırıyor. Örneğin ön tarafı nasıl güzelse arka tarafı da öyle güzel. Dilerseniz örgülerinizde arka tarafı da kullanabilirsiniz. Basit ajurlu örgüyle birçok modeli örebilirsiniz. Kazaklar, hırkalar, elbiseler, yazlık örgüler, plaj örgüleri, hırkalar, şallar, fularlar örebiliriz.

Şimdi şiş örgüleri anlatımlı modelin ön kısımdan nasıl durduğuna bakalım.

Şiş Örgüleri Anlatımlı

Sırada arka kısmın duruşunu görelim.

Şiş Örgüleri Anlatımlı 2

Model 10 ve katlarından oluşuyor. Simetri için ayrıca +5 ilmek ve +2 ilmek ekliyoruz. 4 sıra tekrarından örnek oluşuyor. Sıra geldi şemayı incelemeye.

Şiş Örgüleri Anlatımlı 3

Evet son olarak modelin nasıl durduğuna bakalım. Sonra videoyu izleyelim.

Şiş Örgüleri Anlatımlı 1

Şiş Örgüleri Anlatımlı 4

Şiş Örgüleri Anlatımlı 5

Kaynak : https://zen.yandex.ru/media/cozyhands/neveroiatno-krasivyi-uzor-s-licevoi-i-iznanochnoi-storony-6193b73746002c74a9688243

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler