Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Çokca Beğenilen Tığ İşi Battaniye Modeli

Tığ işi battaniye modelleri açıklamalı model hazırladık. Gökkuşağı renklerinde battaniyede sizde sevdiğiniz renkleri kullanabilirsiniz. Evde kalan parça ipleri değerlendirmek içinde çok güzel bir model. Üstelik örmesi keyifli ve kolay. Bebek sahibi olacağımızı öğrendiğimiz zaman ilk ördüğümüz örüler arasında bebek battaniyesi yer alıyor. Anneler, babaanneler, anneanneler hemen hazırlıklara başlıyor. En güzel bebek battaniyesi modellerini, en güzel bebek örgülerini örmeye başlıyor. Bizde en güzel modelleri anlatımlı olarak hazırlıyoruz. Tığla örülmüş battaniyeler, şişle örülmüş battaniyeler keyifle ördüğümüz örgülerden. Renkli bebek battaniyesi modeli yapılışı çeşitli renk düzenlerinde öreceğiniz modellerden. Dantel battaniyeler örmek isterseniz sizlere şahane bir önerim olacak. Pamuklu iplerle, merserize iplerle öreceğiniz tığ işi bebek battaniyesi motif modeli göz kamaştıracak tariflerden. Az sonra paylaşacağımız modelde tığ işi bebek battaniyesi modellerinden. Birçok renk düzeniyle öreceğimiz battaniyede gökkuşağı renklerini kullanıyoruz. Hadi gelin tarife bakalım.

Tığ İşi Battaniye Modelleri Açıklamalı

Şemalı anlatımla göz alıcı bir model hazırladık. Daha önce farklı renklerle örülmüş hallerini de görmüş olabilirsiniz. Modeldeki battaniyenin boyutları 180 x 205 cm ölçülerinde. % 78 pamuklu % 22 akrilik iplik kullanılmış. 4 mm tığ kullanılarak battaniye örülmüş. Bebe yünleri de kullanılabilir. İstediğimiz ölçülerde zincir çekerek istediğimiz boyutlarda battaniyeyi örebiliriz. Bu boyutlarda battaniye için 285 zincir çekiyoruz.

Tığ İşi Bebek Battaniyesi Örgü Modelleri Anlatımlı 17

1.turda 5. zincir üzerine trabzan yapıyoruz. Yanından devam ederek 2 trabzan daha yapıyoruz. 1 zincir çekip 1 zincir atlıyor 3 trabzan yapıyoruz. Bu işlemi sıra sonuna kadar devam ettiriyoruz.

2. turda 3 zincir çekiyoruz. 3 trabzan yapıyoruz. 1 zincir çekiyoruz. 1 trabzan atlıyor 3 trabzan yapıyoruz. Bu işlemi sıra sonuna kadar tekrar ediyoruz.

3.turda ise 3 zincir çekip dönüyoruz. Bir önceki turda yaptığımız 1 zincir kısmına kadar trabzan yapıyoruz. 1 zincir kısmına geldiğimizde alttan 2. sıraya batarak trabzan yapıyoruz. (Eğer karışık geldiyse şemadan da takip ettiğinizde daha rahat anlayabilirsiniz)

Sıra geldi tığ işi bebek battaniyesi örgü modelleri anlatımlı modelin son halini incelemeye.

Tığ İşi Bebek Battaniyesi Örgü Modelleri Anlatımlı 16

Tığ İşi Bebek Battaniyesi Örgü Modelleri Anlatımlı 15

Kaynak : https://haakmaarraak.nl/free-crochet-pattern-big-larksfoot-rainbow-blanket

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler