Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Örgü Şal Yapımı Kolay

Örgü şal modellerinden kolay bir örnekle devam ediyoruz. Her çeşit iple her çeşit renkle öreceğiniz harika bir örnek. Kirpikli örgülerden. Örgü şallarda yeni modelleri kolay örgüleri örmeyi çok seviyoruz. Örgü şal yapımı kolay model batik yünlü iple örülmüş. Farklı iplerinizle de örebilir tığ işi rahat örgü boyunluk yapılışı olarak kullanabilirsiniz. Omuz şal modelleri olarak kullanılacak harika örneklerden. Yeni şal modellerinden, üçgen şal modellerinden örmek isteyeceğiniz bir diğer modelse dalgalı üçgen şal yapılışı. Geçtiğimiz günlerde tarifini detaylarıyla paylaşmıştık. Deniz kabuklarını andıran kirpikli şal için tarife geçiyoruz.

Örgü Şal Yapımı Şemalı

Bu güzel model için parça ipleri de kullanabilirsiniz. Modeldeki şalın boyutları 152,5 cm genişliğinde, 63,5 cm derinliğinde. Sizde kendinize uygun olan ölçülerde örebilirsiniz. Mavi tonlarında örülmüş örgü şal yapımı kolay projelerden. Şemalı anlatımlı olarak hazırladığımız tarifte eğer aklınıza takılan bir konu olursa bizlere sorabilirsiniz.

Örgü Şal Yapımı Kolay

Şema yukarıdaki gibi. Ortadan başlıyoruz. Daha sonra istediğimiz boyutlara gelene kadar şalımızı örüyoruz. Şemadaki sembollerden bahsedecek olursak 0 zincir, + sık iğne, uzun çizgi trabzan, uzun çizgiler üzerinde bulunan çizgiler tığa kaç kez ip dolayacağımızdan bahsediyor. Kanca şeklinde olanlar ise trabzanları önden batarak yapmamız gerektiğini söylüyor. Şal 6,5 mm tığ kullanılarak örülüyor. Şimdi son haline bir bakalım. Eğer hazırsanız şalın muhteşem olduğunu hep birlikte bakalım.

Örgü Şal Yapımı Kolay 1

Örgü Şal Yapımı Kolay 2

Kaynak : https://www.yarnspirations.com/bernat-crochet-shell-stitch-triangular-shawl/BRC0126-029397M.html?cgid=patterns

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler