Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Örgü Pelerin Yelek Yapılışı

Örgü yelek modellerinden yepyeni bir tarifle devam ediyoruz. Bohem örgü modellerini sevenler için salaş örgü modellerini sevenler için süper bir hırka. Üstelik örmesi kolay. Tek parça diyebiliriz. Örgü pelerin yelek yapılışı çok beğeneceğiniz sezonun modası olan düşük kol örgü modellerinden. Dilerseniz kol kısmından devam ederek örgü hırka modelleri olarak tamamlayabilirsiniz. Örgü yeleklerde ve diğer örgülerde hep yeni modelleri sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Çünkü bizim işimiz bu. Her zaman sizleri yeni modellerle buluşturmak. Yeni modellerden ve modası hiç geçmeyen örgülerden biri tığ işi asimetrik yelek modeli yapılışı. Örgü tunik modelleri olarak da kullanacağınız modellerden. Motifli örgü yelek modelleri ve yapılışı beğeneceğiniz diğer kolay tariflerden. Mutlaka incelemelisiniz. Kendinize yaz kış kullanacağınız şık bir yelek örerek hobilerinize devam edebilirsiniz.

Örgü Pelerin Yelek Nasıl Örülür?

Yünlü iplerle 5 mm tığla örülmüş harika bir yelek. Su taşı örneğiyle yapılmış baklava desenli hırka tarifi. Yelekte kullanacağımız deseni şemada göreceğiz. Pamuklu iplerle veya keten iplerle de çok güzel olur. Eğer iplerin kalınlıkları farklıysa biraz ölçüler değişebilir.

Örgü Pelerin Yelek Yapılışı 11

Şema yukarıdaki gibi. Örgüyü ise aşağıdaki gibi öreceğiz.

Örgü Pelerin Yelek Yapılışı 3

Örgü Pelerin Yelek Yapılışı 12

Ön patları, etek uçlarını ve kolları tığ işi lastikle tamamlayabiliriz. Yelek için kullanacağımız şemaları gördük. Eğer hazırsanız örülüp bittiğinde nasıl durduğuna bakalım.

Örgü Pelerin Yelek Yapılışı 2

Örgü Pelerin Yelek Yapılışı 10

Örgü Pelerin Yelek Yapılışı 4

Örgü Pelerin Yelek Yapılışı 5

Örgü Pelerin Yelek Yapılışı 6

Örgü Pelerin Yelek Yapılışı

Örgü Pelerin Yelek Yapılışı 1

Örgü Pelerin Yelek Yapılışı 7

Örgü Pelerin Yelek Yapılışı 8

Örgü Pelerin Yelek Yapılışı 9

Bu kadar incelemeden sonra gelelim yeleğin yapılışını izlemeye. Önceki modellerimiz arasına yepyeni bir model ekliyoruz. Kaçmayacak bir tarif. Yazlık örgü modellerinden kışında kullanacağımız yeleklerden. İyi seyirler.

 

kaynak : https://www.lakesideloops.com/esma/

https://www.etsy.com/listing/811809666/crochet-pattern-esma-cape-cardigan

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler