Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

İğne Oyası Yazma Örneği Yapılışı

İğne oyası yazma modellerinden harika bir tarif. Çiçekli çok hoş bir model. Tek renk yazmalarda, desenli yazmalarda, küçük mutfak havlularında severek kullanacağınız bir örnek. İğne oyası yazma örneği yapılışı detaylı anlatımı videoda yer alıyor. Ayşe’nin iğne oyaları videolarından. İğne oyası modellerinde bulunan çiçekleri yazmada bulunan renklerden yapabilirsiniz. Alt kısmı çiçek dalı olarak yeşil renk yapabiliriz. Tek renk yazmalarda beğendiğimiz modelleri desenli yazmalara uygulayabiliriz. Örneğin bordo yazmaya iğne oyası örneği yapılışı çok hoş çok zarif bir model. Her renk yazmalarda yakışacak iğne oyası örneklerinden. Kaynana dili iğne oyası çiçekli yapraklarla yaptığımız bir model. İğne oyalarını hep videolu anlatımlara paylaşıyoruz. Hepimizin çok kolayca yapabilmesi için. İlk defa iğne oyası yapacaklar videoları durdurarak yapabilirler. Tüm tariflere önceki içeriklerden ulaşabilirsiniz. Beğendiğiniz modelleri yazmalara, havlulara, namaz örtülerine yapabilirsiniz. Şimdi yazmalara uygulayacağımız çiçekli iğne oyası yapılışına geçelim.

İğne Oyası Örnek Anlatımlı

Alt kök yeşil üst kısımlarda krem ve yazma – havlu içinde bulunan renklerle yapıldığında harika duracak bir örnek.  İğne oyasını gösteren ütüdür derler. Ütüyü de doğru teknikle yaptığımızda modelimiz harika duracaktır. Modelin alt kısmını aynı şekilde uygulayıp üstte kullanılan çiçek motiflerini değiştirebiliriz. Tahta boncuklar ekleyebiliriz. İğne oyası yazma örneği yapılışında kullanacağımız çiçeği kulak çöpü ile yapıyoruz. Aşağıdaki gibi duruyor.

İğne Oyası Yazma Örneği Yapılışı 1

Modelimiz bittiğinde aşağıdaki gibi duracak. Yapılışını ise hemen altta videoda bulacağız. Yazmalarımıza bu güzel zarif oyayı severek yapacağız. Satış içinde muhteşem bir model.

 

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler