Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Bebek Patiği Nasıl Örülür?

Tığ işi örgü modellerinden erkek ve kız bebekler için patik modelleri tarifi hazırladık. Her rengi ile örebilir kullanabilirsiniz. Her kıyafetine uygun bebek patikleri örebilirsiniz. Satış için hediyelik fikirler için patik modelleri çok güzel bir örnek. Converse patik yapılışı modellerinden bir örnek sadece. Tığ işi bebek patik örnekleri ve yapılışı açıklamalı modelde pamuklu ipler, pamuklu karışımlı ipler kullanabilirsiniz. Taban için hazır tabanlar, keçe tabanlar kullanabilirsiniz. Bebek patikleri yapılışı açıklamalı örgü modelleri videoda detaylı olarak anlatılmakta. Taban sayılarını ayarlayarak her yaşa göre örebilirsiniz. Çok güzel bir model. Anneler çocuklarına, babaanneler – anneanneler torunlarına severek öreceklerdir. Şimdi bebek patiği nasıl örülür anlatımına geçelim.

Bebek Patik Yapımı

Tığ işi ile kurdeleli çok güzel bir patiğin yapılışını hazırladık. Bebek patik yapımı için pamuklu ipler ve ipimize uygun tığlar seçeceğiz. Daha sonra videoda anlatıldığı gibi örmeye başlayacağız. Erkek bebek patikleri olarak model soran çok takipçimiz oluyor. İşte şahane bir model anlatımı. Oldukça süslü bir patik.

Bebek Patiği Nasıl Örülür?

Basit bebek patiği küçük dokunuşlarla yepyeni bir hal alıyor ve inanılmaz güzel oluyor. Armalarla, kurdelelerle, kuş gözleri ile süslenerek yapılan bir patik. Orijinali aratmayacak bir örnek. Hazır tabanlar bulamıyorsanız daha önce anlattığımız modellerin tabanlarını da örerek kullanabilirsiniz. Şimdi baştan sona anlatımı ile bebek patiği nasıl örülür izleyelim.

 

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler