Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Kolay Şal Modelleri ve Yapılışları

Tığ ile hem şemalı anlatımlı hem de videolu anlatımlı güzel bir şal tarifi hazırladık. Etol şal modellerini istediğiniz uzunlukta, genişlikte örebilirsiniz. Kolay şal modelleri ve yapılışlarını boncuklarla, incilerle süsleyebilirsiniz. Örgü şal modelleri için sizlere en güzel örnekleri hazırlamaya devam edeceğiz. Kolay modeller, şık modeller, zor modeller, çeyizlik şal modelleri gibi birçok örneği hazırladık. Hazırlamaya devam edeceğiz. Yine çok beğeneceğiniz bir şal modelleri örgü örneği oldu. Tığla şal örnekleri ve yapılışları harika modellerden. Kolay, boncuklu, zarif. Salaş hırka modelleri, örgü yelek modellerinde de kullanılabilecek bir örnek. Etol şal modelleri örgü ördüğümüz modeller arasında bahar şal modeli yapılışı var. İnce ip ve kalın tığlarla ördüğümüz bir model. Daha fazla şal modelleri ve yapılışı için önceki yazılarımızı incelemeniz yeterli. Gelelim şimdi yeni modelin detaylı yapılışına.

Şal Modelleri Örgü Kolay

131 zincir ile başlanıp 61 x 162,5 cm ölçülerinde örülmüş bir şal. 3,5 mm tığ ile örebilirsiniz şalı. İp için 3,5 mm uygun ipler seçebilirsiniz. İpinize pullar, boncuklar ekleyebilirsiniz. Şalı istediğimiz ölçülerde örerek tamamladığımızda en son kenar oyası modelleri örüyoruz. Şalı tamamlıyoruz. Hemen sizlere kolay şal modelleri ve yapılışları şemasını vermek istiyorum.

Kolay Şal Modelleri ve Yapılışları

Şalı zincir atıp başladıktan sonra 6. zincire sık iğne ile batıyoruz. 7 zincir çekip 6. zincire sık iğne ile batıyoruz. Daha sonra 3 zincir çekip 3. zincire sık iğne ile batıyoruz. 1. turu bu şekilde tamamlıyoruz. 2 turda ise az önce yaptığımız yuvalara 3 tabzan, 1 zincir, 3 trabzan yapıyoruz. Az önce yaptığımız 3 zincirli yuvaya sık iğne ile batıyoruz. Bu turu bu şekilde tamamlıyoruz.

3. turda 9 zincir çekiyoruz. Az önce yaptığımız 3 trabanlı grubun ortasına 3 sık iğne yapıyoruz. 4 zincir çekip araya trabzanla batıyoruz. 3 turun yapılışı bu şekilde. Kalan kısımları şemadan takip edebilirsiniz. Takıldığınız konu olursa sorabilirsiniz.

Kolay Şal Modelleri ve Yapılışları 2

Kolay Şal Modelleri ve Yapılışları 1

Kolay şal modelleri ve yapılışlarını videolu olarak izleyelim.

Kaynak : https://www.yarnspirations.com/patons-shine-like-diamonds/PAC0126-001526M.html?cgid=122820-sparkle-at-home

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler