Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Punch Nakışı Pano Modelleri

Punch nakışının en güzel modelleri ile devam ediyoruz. Punch nakışı artık her yerde. Punch nakışı birleşti ev dekorasyonumuz için harika pano modelleri oluşturdu. Bebek odası dekorasyonunda, genç kızların odalarında, evimizin her köşesinde kullanabileceğimiz modeller hazırladık. Sizde sevdiğiniz desenlerle punch nakışı modelleri ile duvarlarınızı süsleyebilirsiniz. Panç nakışı nasıl yapılır daha önce resim ve videolarla hazırlamıştık. Punch nakışının nasıl yapıldığını öğrendikten sonra punch nakışı desenleri ile en güzel çalışmaları yapmaya başladık. Çantalar, paspaslar, duvar süsleri, kıyafet süslemeleri, oyuncaklar, takılar, yastıklar hazırladık. Punch yastık kılıfı yapımı ev dekorasyonunda çok güzel duruyor. Tropikal yapraklar, kaktüsler, çiçekler, sevimli hayvanlardan oluşan panolar yapabilirsiniz. Panç ile makromeyi birleştirerek güzel bir pano hazırlayabilirsiniz. Punch nakışı pano ile makrome püskül yapımını birleştirebilir en güzel panoları hazırlayabilirsiniz. Çok güzel modellerin olduğu sizlere ilham verecek hobi dünyasının en güzel nakışlarından olan modellere geçelim.

Panç Pano Modelleri

Kuşlar, lamalar, balinalardan oluşan kuğulardan oluşan en güzel pano modellerini hazırladık. Kaynak kısmından orjinallerine ulaşabilirsiniz. Punch nakışı ile duvarlarınızı süsleyecek en güzel modelleri yapabilirsiniz. Punch nakışı ile hazırladığınız panolar hediyelik olarak da düşünülebilir. Çok güzel bir bebek hediyesi olabilir. Kişiye özel panolar hazırlayarak evlenen arkadaşlarınıza hediye edebilirsiniz. Eğer satış yapıyorsanız punch nakışı satış içinde oldukça geniş yelpazede ürün hazırlayabileceğiniz nakış türlerinden. Panoları çocuklarınız için hazırlıyorsanız onlara özel sevdikleri hayvanlardan, sevdikleri çiçeklerden, isimlerinden, ismin baş harflerinden panolar yapabilirsiniz.

Punch nakışı pano modelleri hazırladık. Çok güzel modellerden oluşan bir galeri. Şimdi bu güzel modelleri inceleme vakti.

Kaynak : http://www.myowlbarn.com/2020/05/punch-needle-embroidered-wall.html

https://www.instagram.com/tangleddot/

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler