Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

El Örgü Kazak Modelleri

Muhteşem modeller hazırladık. Yapılışı olmayan ama bizlere örgülerimizde fikir verecek en güzel el örgü kazak modelleri. Bazı modellerin yapılışını daha önce mimuu.comda anlatımlı, videolu olarak hazırlamıştık. Oradan bulabilir ve örgülerinizde kullanabilirsiniz. Şiş ile örülmüş en güzel örgüleri hazırladık. Örnekli modeller, düz olarak örülmüş nakışlarla, tığ işi örgülerle, örgü aplike modelleri ile süslenmiş kazaklar var. Örgü kazak modelleri açıklamalı yapılışı maalesef yok. Önceden anlattığımız örnekleri inceleyerek kendi bedinize ördüğünüz, daha önce ördüğünüz şiş örgü kazak modellerinden uyarlamalar yaparak örebilirsiniz. Y burgu örgü modelleri ile pirinç örgü modelleri ile düz örgüler ile saç örgüler ile yapılmış güzel modeller var. El örgü kazak modellerinin en alt kısmında sizlerle şiş örgü ile örebileceğiniz örnek videoları hazırladık. İnceleyerek devam edebilirsiniz. Düz örgüler örüp kazakları el nakışı modelleri ile süsleyebilirsiniz. Nakışlı örgü modelleri çok güzel oluyor. Özellikle bebek örgülerinde. Şiş örgü örnekler ile hazırlanmış en güzel el örgü kazak modellerini inceleyelim.

El Örgü Kazak Modelleri Kadın

Düz örgüler örüp sadece kolda desen uygulaması yapabilirsiniz. Normal kollu kazaklar, reglan kollu kazaklar örebilirsiniz. El örgü kazak modellerini önden  2 parça örerek el örgü hırka modellerine çevirebilirsiniz. Birazdan 80 den fazla modelin yapılışını inceleyeceğiz. Çok güzel modeller var. Kollar düz örülmüş mesela sadece ön kısma örnek eklemesi yapılmış. Şahane olmuş. Ajurlu örgü modellerinden, yapraklı örgü modellerinden keyifle örülen kazaklar var. El emeği göz nuru örgüleri çok beğeneceksiniz. Şiş örgü modelleri anlatımlı örgülerimizi inceleyerek ve birazdan paylaşacağımız galeriyi inceleyerek sizde örgülerinize şekil verebilirsiniz.

Galerimizde çok güzel modeller var. El örgü kazak modellerinde şişe ilmek nasıl atılır, düz örgü nasıl örülür, kazaklarda ve diğer örgülerde kullanabileceğimiz şiş örgü modellerini izleyelim. İyi seyirler.

 

Kaynak : https://www.phildar.fr/p/modele-veste-femme-agata-phil-charme-mod-049231-2264.html

https://www.hobbydoos.nl/patroon/21777/damesjasje

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler