Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Eski Gömlekten Yeni Gömlek Yapımı

Eski gömlekten yeni gömlek yapımı hazırladık. Genç kızların çok seveceği projelerden. Bu sene ekose gömlek modası, ekose modası var. Daha önce giydiğiniz ekose gömleklerinizi yenileyerek değiştirebilirsiniz. Erkek gömleğini, baba gömleğini değerlendirerek yeni modeller üretebilirsiniz. Gömlek ve kazaklarınızı birleştirerek yeni tarz kıyafetler yapabilirsiniz. Eski gömlek ve süveterden yeni moda kazak yapılışı yapacağınız projelerde sizlere fikir verecektir. Kıyafet yapmayı düşünmezseniz ev için aksesuarlarda yapabilirsiniz. Yastıklar, puflar, oyuncaklar dikebilirsiniz. Eski gömlekten kırlent yapımı adımlarını inceleyerek sizde eviniz için aksesuarlar dikebilirsiniz. Eski erkek gömlekleri değerlendirmeprojelerinde çocuklarımız içinde giysiler yapabilirsiniz. Yine ekose baba gömleklerini değerlendirerek yeni gömlekler yapabilirsiniz. Kot kumaşlardan da yapabilirsiniz. Eski gömlek değerlendirme projesine geçiyoruz. Resimlerle adım adım inceliyoruz.

Eski Gömlekten Ne Yapılır?

Ekose gömlekleri kesmek daha kolay olacaktır. Çizgileri olduğu için çizgileri takip ederek kolay kesebilirsiniz. Genç kızların çok seveceği. Çok paralar vermeden yırtık kotlar, yırtık pantolonlar evde kendileri yapabilirler. Eski gömlekten yeni gömlek yapımı resimlerini inceleyerek kızlarınız, siz yapabilirsiniz.

Eski Gömlekten Yeni Gömlek Yapımı

Önce yenileyeceğimiz gömleği başlıyoruz. Daha sonra düz bir zemine doğru yatıralım. Daha sonra nasıl kesmek istiyoruz karar verelim ve keselim.

Eski Gömlekten Yeni Gömlek Yapımı 1

Eski Gömlekten Yeni Gömlek Yapımı 2

Önden kısa arka uzun olacak şekilde kestik. Sizde istediğinizi yapabilirsiniz.

Eski Gömlekten Yeni Gömlek Yapımı 3

Tüm burada işlem başlıyor. Makası açarak dikişlerden yırtarak gömleği oluşturmaya başlayalım. İstediğiniz kadar yırtabilir, yıpratmalar yapabilirsiniz.

Eski Gömlekten Yeni Gömlek Yapımı 4

Eski Gömlekten Yeni Gömlek Yapımı 5

Eski Gömlekten Yeni Gömlek Yapımı 6

Simdi kolları yenileyelim.

Eski Gömlekten Yeni Gömlek Yapımı 7

Eski Gömlekten Yeni Gömlek Yapımı 8

Gömleği tamamladık. Harika oldu. Sizde hayalinizi kullanarak yeni gömlekler yapabilirsiniz.

Eski Gömlekten Yeni Gömlek Yapımı 9

Eski Gömlekten Yeni Gömlek Yapımı 10

Eski Gömlekten Yeni Gömlek Yapımı 11

Eski Gömlekten Yeni Gömlek Yapımı 12

Eski Gömlekten Yeni Gömlek Yapımı 13

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler