Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Örgü Çorap Patik Yapımı

Örgü çorap patik yapımı örneği hazırladık. 3 renkli örgü modellerinden güzel ve kolay bir patik. Örgü çorap patik yapımı detaylı anlatımı yabancı örgü modellerinden. Şiş örgü örneklerinden beğendiğimiz modellerle kolaylıkla örebileceğimiz bir örnek. Yeni model çorabımıza geçmeden daha önce paylaştığımız örneklere değinelim. Örümcek desenli örgü çorap yapılışı güzel ve değişik bir örnek. Şiş ile ördüğümüz modellerden. İsterseniz örgü çorapta kullanılan örneği farklı örgülerde de kullanabilirsiniz. Kolay patik çorap yapılışı saç örgüler, burgular, y burgu modelleri ile örülen birçok farklı örnek ve renkli ipler örülen sevilen bir model. Çorap örnekleri ve yapılışı çok beğendiğim yapraklı örneklerden. Çeyizlik olarak örülebilecek ayakta çok zarif duran bir örnek. Birazdan paylaşacağımız örgü çorap modelleri patik ipleri ile yünlü iplerle öreceğiniz şahane bir örnek.

Örgü Çorap Modelleri Anlatımlı

Örgü çorap patik yapımı sevilen kısa sürede tamamlayacağınız örneklerden. Kolay bir model. İstediğiniz renk düzeninde örebilirsiniz. Evde kalan parça ipleri değerlendirmek içinde güzel bir örgü çorap patik yapımı. Çorap patik 37 – 39 numara ayak için uyumlu. Modelden de anlaşılacağı gibi birçok şiş örgü örnekleri ile çorabı örebiliriz.

Örgü Çorap Patik Yapımı

Çorap yapılışında kullanılan örnek bildiğimiz bir örnek. Daha önce bebek örgülerinde falan kullandık. Benim gibi dil bilmiyorsanız yabancı videolarda ellerini takip ederek örebilirsiniz. Gelin birlikte örgü çorap patik yapımının detaylı anlatımını izleyelim.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler