Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Tığla Patik Örneği

Tığla patik örneği yapılışı var sırada. Kolay bir örnek. Tığ işi örneklerle yapabileceğiniz bir model. Basit bir dikdörtgen bir parça ile patik örüyoruz. Bir parçadan bu kadar güzel bir patik çıkacağını düşünürmüydünüz. Harika. Patik modellerinde sevdiğiniz tığ işi örneklerini kullanabilirsiniz. Örgü patik yapımı tek renk olarak örülen bir örnek. Tığla patik örnekleri ve yapılışı için iki renkli olarak da örebilirsiniz. Ön kısma gelen kısımda veya arka kısımda çok güzel duracaktık. Tığ patik modelinde kullanılan örnek 2 tur tekrarından oluşuyor. Yapılışını videolu olarak hazırladık. Çok kolay bir şekilde videodan takip edebilir ve örebilirsiniz. Aynı modeli değil farklı örnekleri de kullanabilirsiniz. Dikdörtgen parçanın uzunluğunu, genişliğini ayarlayarak her yaşa göre ayarlayabilirsiniz. Şimdi tığla patik örneği detaylarına geçelim.

Tığ İşi Patik Modelleri Büyükler için Anlatımlı

6 mm tığla örülmüş çok güzel bir patik. Süper kolay tığla patik örneği. Kullanılan düğmenin patiği ne kadar değiştirdiğini görüyoruz. Kaynak kısmında tığla patik yapılışı için birçok yaş için ölçüler mevcut. O ölçülere uygun şekilde örebilirsiniz. Modeldeki gibi veya beğendiğimiz bir tığ işi örnek ile aşağıdaki gibi dikdörtgen parça örüyoruz.

Tığla Patik Örneği 9

Parçayı ördükten sonra aşağıdaki gibi sağ patiği ve sol patiği dikim aşamalarına geçiyoruz.

Tığla Patik Örneği 5

Tığla Patik Örneği 7

Tığla Patik Örneği 6

Tığla Patik Örneği 8

Ön kısımlara 2 düğme, 3 düğme dikiyoruz. Patiği tamamlıyoruz. Çeyizlik patik modelleri, hediyelik fikirler, günlük kullanımlar için patik modelleri olarak örüp kullanabilirsiniz.

Tığla Patik Örneği

Tığla Patik Örneği 4

Tığla Patik Örneği 3

Tığla Patik Örneği 2

Tığla Patik Örneği 1

Şimdi tığ patik örneğinin detaylı yapılışına geçelim. İyi seyirler.

Kaynak : https://crochetdreamz.com/crochet-slippers-free-pattern/

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler