Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Kolay Tığ Yelek Örnekleri

Kolay tığ yelek örneklerinden güzel bir model tarifi hazırladık. İstediğiniz örgülerde kullanabilirsiniz. El örgü hırka modellerinde de çok güzel duracaktır. Oldukça kolay bir yelek. Farklı örgülerde kullandığımız örgüleri yelek modelleri yapılışında da kullanabilirsiniz. Battaniyede, atkıda gördüğünüz bir örneği örgü yelek modellerinde de kullanabilirsiniz. Kolay tığ yelek örnekleri örebilirsiniz. Örgü yelek modelleri ve yapılışı için şiş ve tığ örneklerini birleştirerek yeni tasarım yelekler örebilirsiniz. Uzun yelek örgü modelleri anlatımlı modelleri olarak örebilirsiniz. En güzel tığ yelek modelleri her zaman zor örneklerden değil kolay modellerden de çıkar. Örgülerinizde renkli ipleri de kullanabilirsiniz. 2 renkli, batik ipler kullanabilirsiniz. Çok fazla ip çeşidi var, çok güzel renk çeşitleri var. Beğendiklerinizi örgülerinizde kullanabilirsiniz. Kolay tığ yelek örnekleri için tarifimize geçelim.

Tığ Yelek Modeli Yapılışı

Yeleğin yapılışı oldukça kolay. Bütün olarak örüyor kol ayrımlarını yaparak ilerliyoruz. Kolay tığ yelek örnekleri olarak örgüye yeni başlayanlarda örebilirler. Yeleğin yapılışını sizlere şemalı olarak hazırladık. Kendi bedeninize uygun şekilde zincir çekiyor üzerine model kuruyorsunuz. Önüne trabzanlar yapıyoruz. İsterseniz tığ işi lastik modelleri de örebilirsiniz. Modeldeki yeleğin boyutları göğüs çevresi 122 cm, uzunluk 98 cm.

Yeleğe yaka kısmından başlıyoruz. Zincir uzunluğunu istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Modelde 101 zincir çekerek başlıyoruz. 1 tur trabzan örüp daha sonra aşağıdaki şemayı uyguluyoruz.

Kolay Tığ Yelek Örnekleri

Kol kısımlarına gelince ayrımları yapıyoruz. İsterseniz 2 parça örüp  sırt kısmından dikişle birleştirebilirsiniz. Kolay tığ yelek örnekleri bittiğinde nasıl duracak bakalım.

Kolay Tığ Yelek Örnekleri 4

Kolay Tığ Yelek Örnekleri 2

Kolay Tığ Yelek Örnekleri 3

Kolay Tığ Yelek Örnekleri 1

Kaynak : https://www.yarnspirations.com/row-en/red-heart-sage-stitch-long-cardigan/RHC0129-016177M.html

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler