Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Örgü Mandala Tarifi

Resimlerle sizlere örgü mandala tarifi hazırladık. Dantel örneklerinden harika bir örgü mandala modelleri. İstediğiniz iplerle örerek istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Örgü duvar süsü olarak kullanabilirsiniz. Veya dantel masa örtüsü modelleri olarak kullanabilirsiniz. Çok güzel bir motif. Örgü mandala tarifini adım adım resimlerle nasıl yapıldığını görebilirsiniz. Tığ örneklerinin tur sayılarını artırarak örgü mandala amerikan servis yapımı olarak kullanabilirsiniz.

Pamuklu ipler, dantel ipleri, merserize ipler kullanabilirsiniz. Elinizde lif ipleriniz varsa onları kullanabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu kullanacağınız ipin kalınlık ve inceliğine göre motifin boyutları değişecektir. Bunu göz önünde bulundurmalısınız. Ve motifleri örmek istediğiniz örgü çeşidine göre ip seçebilirsiniz. Yazılar arasında farklı iplerle örülmüş seçenekleri görebilir ve ona göre karar verebilirsiniz.

Mandala Motif Örnekleri

Mandala motif örneklerini yuvarlak dantel modelleri olarak farklı alanlarda da kullanabilirsiniz. Birkaç motifi ekleyerek ve aralarda boşluk kalırsa buralara uygun motifi koyarak yatak odası dantel modelleri olarak örüp kullanabilirsiniz. Örgü mandala tarifini dantel ipleri ile örerek yuvarlak dantel oda takımı modeli olarak da kullanabilirsiniz. Çok güzel bir model.

Motifin şimdi resimli olarak yapılışına başlayalım. Sihirli halka ile başlıyor ve içine 24 trabzan yapıyoruz.

Motifin adım adım yapılışını inceledik. Kullandığımız ipe göre boyutlarının da değiştiğini birazdan göreceğiz. Örmek istediğiniz modele göre iplerinizi belirleyebilir ve kullanacağınız ipe göre tığlarınızı seçebilirsiniz. Motifin yapılışına dair daha ayrıntılı bilgiye kaynak kısmında bulunan linklerden ulaşabilirsiniz.

Örgü Mandala Tarifi 16

Örgü Mandala Tarifi 21

Örgü Mandala Tarifi 1

Örgü Mandala Tarifi

Örgü Mandala Tarifi 22

Örgü Mandala Tarifi 23

Kaynak : https://www.ravelry.com/patterns/library/holly-38

https://www.bianzhirensheng.com/

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler