Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Papatya Modeli İğne Oyası

Yazma modellerinde çok güzel bir oya tarifi daha hazırladık. Papatya modeli iğne oyası. Havlularda da iğne oyası dağ çeşitlerinden yapılarak kullanılabilir. Çok zarif duran ve kulak çöpüyle yapılmış bir oya. Papatya modeli iğne oyası nasıl yapılır, yazmaya nasıl eklenir tüm detayları mevcut. Videodan takip ederek kolaylıkla yapabilirsiniz. Siyah yazma kenarlarına beyaz papatyalar açtırabilirsiniz. Papatya oyası yapılışı videolu anlatım olarak hazırladık. Daha kolay yapılabilmesi herkes tarafından özellikle iğne oyasına yeni başlayanlar tarafından daha anlaşılır olabilmesi için. İğne oyası papatya yapılışı modelleri için beyaz sarı kullanmak zorunda değilsiniz. Farklı renklerle de çok güzel duracak bir oya. Yazmalara, havlulara uygun renklerle iğne oyalarını yapabilirsiniz. Eminim sizin ellerinizden çıkan iğne oyaları çok güzel olacaktır. Mekik oyalarından da papatyayı andıran harika bir örnek var. Bu örneği de yazmalarınıza yapabilirsiniz. Benim çok beğendiğim bir model. Mekik oyası çiçek nasıl yapılır önceki yazılardan bulabilirsiniz. Gelelim şimdi papatya modeli iğne oyası yapılışına.

Papatya Oyası Nasıl Yapılır?

İğne oyasından papatyalı çok güzel bir örnek. Nasıl yaptığımızı yazmaya nasıl eklediğimizi anlatan 2 güzel video ile hazırladık oyayı. Keyifle yazmalarınıza, havlularınıza yapabilirsiniz. Çok zarif bir örnek. Papatyaların arasına istediğiniz su örneğini kullanabilirsiniz.

Papatya Modeli İğne Oyası 1

Papatya Modeli İğne Oyası

Oya çok güzel duruyor. Sizde yapmak isterseniz hemen altta ayrıntılı videosunu bulabilirsiniz. Orta kısımlarını, sarı kısımlarını tığ ile yapabilirsiniz. Yine iğne oyası ile yapabilirsiniz. Çok güzel duruyor. Hemen yapılışını izleyelim ve yazmalarımıza uygulamaya başlayalım. İyi seyirler.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler