Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

2017 Super Quilling Örnekleri

Bu galeride sizler için kağıt telkari modelleri hazırladık. Çok güzel çalışmalar var galeride. Her biri sanat eseri. Muhteşem. Yapan arkadaşların ellerine sağlık. Özenle çok güzel çalışmalar hazırlamışlar. Quilling sanatının bir diğer ismi kağıt telkari olarak geçiyor. Quilling şeritlerini hazır olarak alabilirsiniz. Veya renk renk evde kendiniz hazırlayabilirsiniz. Aldığınız veya hazırladığınız şeritleri işleyerek çok güzel ürünler ortaya koyabilirsiniz. Panolar, kolyeler, mumluk modelleri, takı modelleri, çerçeveler ve daha saymadığımız bir çok ürün. Daha önce sizlere ayrıntılı bir şekilde quilling nasıl yapılır bahsetmiştik. Quilling kutu yapımından bahsettik. Aynı teknikle kendinize özel çok şık tasarım kutu modelleri yapabilirsiniz.

Quilling Sanatı Modelleri 2017

Galeride netten sizler için derlediğimiz çok güzel modeller hazırladık. Çok güzel çalışmalar. Renk renk şeritler kullanarak yapılmış. Quilling çiçekler, quilling baykuş, kelebek, kuşlar, panolar, kutular, çerçeveler ve daha neler neler. Model arayanlar için çok güzel bir galeri. Quillingten saat yapabilirsiniz mesela. Çok güzel örnekleri göreceksiniz birazdan. Ev dekorasyonunuza şıklık katacak. Quilling çalışmaları yaparken stresten kurtularak rahatlayacaksınız. Hobi en güzel terapi.

Şimdi 116 tane özenle hazırlanmış sizlere ilham verecek çalışmaları inceleyelim. İçinde zor modellerde var kolay modellerde. İçinizi rahatlatacak çok güzel çalışmalar. Sizlerde yaptığınız çalışmaları bizimle paylaşabilirsiniz. Çok mutlu oluruz. İster anlatımlı olarak ister satış amaçlı. Sizler için hazırladığımız muhteşem sanat eserlerini görelim şimdi. İyi seyirler.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler