Evde dikiş modellerinden çok pratik bir çalışmanın nasıl dikildiğini öğreneceğiz bugün. Kolluk dikiyoruz. Yemek yaparken, temizlik yaparken hamur işi ile uğraşırken kıyafetlerinizi korumak kollarınızı korumak için hemen dikmeye başlayabilirsiniz. Hurda kumaşları, parça kumaşları değerlendirmek için bu tarz pratik fikirlerde değerlendirmeler yapabilirsiniz. Dikiş modelleri örneklerinde dikişe yeni başlayan, evde dikiş dikmek için model aryanlar için pratik fikirler paylaşıyoruz. Paylaştığımız fikirler arasında kolay gömlek dikme, etek dikme var. Çocuklar için dikebileceğimiz kıyafetler var. Ev dekorasyonu için yapabileceğimiz çalışmalar var. Mutfak dekorasyonunda kullanacağımız, mutfakta kullanacağımız dikeceğimiz ürünlerin yapılışı var. Tabi buraya hepsini sığdırmak çok zor. Birkaç fikirden bahsedebiliriz. Kendinize terlik dikebilirsiniz. Çoraptan oyuncak modelleri, eski kazakları değerlendirme, eski gömlekleri değerlendirme projeleri dikebilirsiniz. Yeniden tasarlanmış giysiler oluşturabilirsiniz. Elinizde bolca kravat varsa kravatları yeni tasarımlarınızda kullanabilirsiniz. Örgü beşik koruyucu yapımından dikebilirsiniz. Çocuklarınıza kostümler dikebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken önceki içeriklerimizi incelemek. Şimdi ise kumaş kolluk nasıl dikilir ondan bahsedeceğiz.
Yemek pişirirken eğer önlük kullanmıyorsak mutlaka kıyafetlerimize yemek sıçrar. Dökülür. Hatta bazen sıçradığını fark etmeyiz. Daha sonrasında oturduğumuzda aaa üzerime yemek sıçramış deriz. Özellikle yağ, soğan, salça 3 lüsü çok sıçrar veya dökülür. Bugün kıyafetlerimizi korumak için kulluk dikiyoruz. Önlük kullanırken aynı zamanda kollukları da kullanarak kıyafetlerimizi korumuş oluruz.
Parça kumaşlarla, kot pantolonlarla desen desen renk renk kolluklar dikebilirsiniz. Şimdi detaylarıyla kumaş kolluk nasıl dikilir öğrenelim. İyi seyirler.