Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Mango Örgü Hırka Yapılışı

Çok güzel bir model değil mi. Renklerin uyumu ile, örneğin güzelliği ile. Mango örgü hırka yapılışını dilerseniz kendi sitesinden alabilir veya evde kendiniz örebilirsiniz. Hırka modellerinde çok kullandığımız bir motiften örülüyor. Tam olarak ayrıntılı yapılışı yok. Ama bildiğimiz bir motif. Hanım dilendi bey beğendi motifi. Bu motiften o kadar çok hırka ördük ki. Çeşit çeşit. Örneklerini önceki yazılarımızda görebilirsiniz. Mesela geçtiğimiz günlerde hırka örgü modelleri anlatımlı örnek aynı motifle farklı birleştirme teknikleri ile yapılmış bir örnek. Yakalı pirinç hırka tarifi de çok beğenilen, çok sevilen örneklerden. Şiş örgü modellerinden, tığ işi örgülerden oluşan çok hırkamız var. Hepsine bir tık ile ulaşabilir. Beğendiğiniz örnekleri örebilirsiniz.

Mango Hırka Nasıl Örülür?

Mango örgü hırka yapılışı için sarı, siyah ve krem rengi ipler kullanılmış. Yünlü ipler veya pamuklu iplerle örebilirsiniz. Her turda renk değiştirilerek örülmüş. Motifleri birbirine dikerek birleştirebilirsiniz. Veya son turda örerken birleştirebilirsiniz. Arka kısım için kafes örneğini kullanabilirsiniz. Veya köşeden köşeye örneğini kullanabilirsiniz. Yada fotoğrafta gördüğünüz gibi aynı trabzan üzerine 3 trabzan örerek örnek kurabilirsiniz. Hırkanın arka uzunluğu 81.5 cm. Modelde % 100 pamuklu iplik kullanılmış.

Önler için yan yana 2 motif 7 sıra olarak örülmüş. Kollar ise 4 sıra motif örülmüş. Beden ile kollar birbirine 4 sıra trabzanzan ile eklenmiş. Siyah ve krem sırası ile.

Şimdi hırkamızın fotoğraflarını yakından görelim. Çok güzel olduğunu görecek ve hemen daha uygun fiyatlara örmeye başlayacaksınız.

Mango Örgü Hırka Yapılışı 4

Mango Örgü Hırka Yapılışı

Mango Örgü Hırka Yapılışı 3

Mango Örgü Hırka Yapılışı 2

Mango Örgü Hırka Yapılışı 1

 

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler