Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

3 Boyutlu Fiyonklu Lif Modeli

Lif modellerinde, battaniye modellerinde de kullanabileceğiniz bir örnek. Bebek yelek modellerinde de kullanabilirsiniz. Evde kalan ipleri değerlendirmek için bu örneği keyifle örebilirsiniz. Bebek battaniyesi olarak da çok güzel duracak bir örnek. Arka kısmına astar geçirebilirsiniz. Fiyonklu battaniye örgü modeli yapılışı olarak önceki tarifler arasında bulabilirsiniz. Lif örmek isterseniz lif ipleri ile, battaniye örmek isterseniz pamuklu iplerle örebilirsiniz. Bugün lif örnekleri olarak yapılışını paylaşacağız. Daha önce battaniye olarak fotoğraflı yapılışını paylaşmıştık.

Fiyonklu Lif Nasıl Örülür?

3 boyutlu fiyonklu lif modeli yapılışında istediğiniz renk ipleri kullanabilirsiniz. Kısaca yapılışını yazılı olarak anlatacağız. Daha sonra videolu tarifini göreceksiniz. Beyaz zemin üzerine istenilen renk fiyonk yapabilirsiniz beyaz ip ile 20 fıstık başlanıyor 3 sıra yıldız tekniği ile örüp 4 sırada seçilen renk ile fiyonklar yapılıyor. Fiyonkların arasında 4 fıstık boşluk bırakıp diğer fiyonk yapılıyor her sırada 4 fiyonk olacak şekilde sıra tamamlanıyor. Tekrar 3 sıra beyaz yapılıp yine istenilen renkle fiyonk yapılıyor. Fiyonkları isterseniz tek renk isterseniz birbirine uyumlu 4 farklı renk kullanabilirsiniz. Yapılışı çok keyifli bir çalışma. Sadece lif modelleri değil zinciri uzun çekerek battaniye olarak örebilirsiniz. Bebek yelekleri olarak da güzel duracak bir örnek. Bebek şapka modellerinde de kullanabilirsiniz.

3 Boyutlu Fiyonklu Lif Modeli

Anlatımlı modeli tamamladığımızda yukarıdaki gibi duracak. Tariften yukarıdaki renkli 3 boyutlu fiyonklu lifi örebilirsiniz. Altta videoda ise daha kolay fiyonklu lif var. Buyurun tarife. İyi seyirler.

3 Boyutlu Fiyonklu Lif Modeli 2

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler