Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Bulmaca Lif Yapımı

Bulmaca lif yapımı yine evde kalan ipleri değerlendirmek için çok güzel bir örnek. Yeni modellerin tariflerine bir tık ile ulaşabilirsiniz. Tariflerde anlamadığınız, takıldığınız herhangi bir konu olursa yorum kısmından bizlere ulaşabilirsiniz. En yeni lif modellerini yeni örnekler arayanlar için hızla hazırlamaya devam ediyoruz. Lif örnekleri bizim hayatımızın bir parçası. Uzun, kare, yuvarlak, kilim desenli, altıgen kasnakta lif modelleri, kese lif örnekleri modelleri gibi birçok örneğin yapılışına ulaşabilirsiniz. En az onlar kadar güzel bir modele daha geçiyoruz. Detayları hemen sizlerle paylaşalım. Hazırlayın ipleri tarif geliyor.

Lif Örnekleri Modelleri

Yenilik değişiklik arayanlar için en yeni lif modellerini yayınlamaya sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.
Bu yazımda sizlere oldukça zevkli bir modelin yapımını paylaşarak bir çok genç kızımızın çeyizine yeni model sunacağım. Modelimizin ismi bulmaca lif yapımı. Bulmaca sevmeseniz bile bu modeli yapmak isteyeceğinize eminim.. Son zamanlar da bu tarz karışık görünen ama renk cümbüşü ile göze hitap eden lifler çok moda.
Küçük küçük kalplerin de olduğu bu modelimizin yapımını videolu olarak paylaşıyoruz. Üçe üç fıstıkla minik bir kare ile başlıyoruz modelimize. Köşe kısmından dört fıstığa iki sıra örerek devam ediyoruz. Dilerseniz modelimizin tamamına videolu anlatımdan ulaşabilirsiniz. Daha kolay bir şekilde yapabilmeniz için videosunu sizlere hazırladık. Modelinizi örerken keyifli bir zaman geçirmenizi diliyorum. Takıldığınız herhangi bir konu olduğunda sorabilirsiniz.
En yeni lif modelleri için mimuu.com sitemizi takipte kalmayı unutmayın.

bulmaca lif yapımı 1

bulmaca lif yapımı

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler