Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Çiçek Yapımı

Şapka modellerini süslemede, örgü yelek modellerini süslemede, düz bir bebek battaniyesini süslemede, hediye paketi süslemede, ördüğünüz bir örgü sepet modellerini süslemede ve daha birçok yerde kullanabileceğiniz çiçek yapımından bahsedeceğiz. Kat kat yaprakları olan çok güzel bir çiçek. Düz bir şapka örüp kenarına renk renk bu çiçekten örebilirsiniz. Örgü çiçek buketi yapımından bahsetmiştik. Orta kısmı için bu çiçeği kullanabilirsiniz. Tunus işi tekniği örgü çiçek yapımı da çok güzel bir model. Örgü kitap ayracı modellerinde kullanabilirsiniz. Daha çok örgü çiçek yapımı modelleri için ana sayfamızdan örgü aplike modellerinden ulaşabilirsiniz. Sizlere beğendiğimiz yapılışı kolay ve birçok yerde kullanacağınız anlatımı fotoğraflarla veya videolarla açık şekilde anlatılmış örnekleri anlatmaya devam edeceğiz. Şimdi sıra çiçek yapım örgü örneğinde.

Örgü Çiçek Modelleri

Çiçek yapımının her katını farklı renklerde de yapabilirsiniz. Eminim çok güzel olacaktır. Parça parça kalan ipleriniz varda, artık ipleri değerlendirmek için renk renk çiçekler örebilirsiniz. Beyaz bir şapkanın kenarında renkli yaprakları ile güzel olmaz mı sizce.

Çiçeğin yapımına 1 zincir çekerek veya sihirli halka yaparak başlıyoruz. Ve 8 sık iğne yapıyoruz. Daha sonra 3 zincir çekerek ve her sık iğneye batarak 8 yuva yapıyoruz. Şimdi bu yuvaların içine 1 sık iğne, 3 trabzan, 1 sık iğne yapıyoruz.

Çiçek Yapımı 22

Çiçek Yapımı 21

Çiçek Yapımı 20

Şimdi çiçeğimizin diğer yaprakları için aşağıdaki adımları takip edelim.

Ve çiçeğimizin orta kısmını yapalım.

Çok güzel değil mi.

Çiçek Yapımı

Kaynak : https://free-crochet-pattern-2009.blogspot.com/2012/06/rose-flower-crochet.html

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler