Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Boho Tığ İşi Yelek Yapımı

Çok şık bir yelek. Hem kendinize hem kızınıza örebilirsiniz. Zincir sayısını uzatarak istediğiniz bedene uyarlayarak bu güzel boho yelek modellerini yapabilirsiniz. Yapılışını sizlere resimli olarak vereceğiz. Ve modelin nasıl yapıldığına dair küçük bir video. Ünlü bir markada ördüğünüz pahalı örgü modellerini kendiniz evde örerek daha ucuza mal edebilirsiniz. Ve istediğiniz renklerde örebilirsiniz. Örgüye yeni başlayanlar içinde , herkes içinde çok seveceğiniz kolay örgü yelek örnekleri yapımı hazırladık. Bu örneği her yaşa göre yapabilirsiniz. Genç kızlarınız için, kendiniz için , daha küçük çocuklarınız için. Büyükler için daha fazla yelek modelleri için sitemize tık tık. Yine güzel yavrularımız için bebek yelekleri için sitemize tık tık. En güzel tarifler bizde. Örgü yelek modeli yapımı örneklerine bulup sizler için yayınlamaya devam edeceğiz. Bütün olarak örüyoruz. Sırt ve ön kısımları. Daha sonra kol kısımlarının, omuz kısımlarının ayrımını yaparak örmeye devam ediyoruz.

Boho Tığ İşi Yelek Yapımı 7

Tığla Yelek Örnekleri Anlatımlı

Püsküllerle süsleyerek çok güzel bir yelek yapıyoruz. Boho yelek. Sizlere verdiğimiz sayılar 5 – 6 yaş için. Sizler 3 ve katları + 1 zincir çekerek istediğiniz yaşa göre yapabilirsiniz.

78 + 1 , yani 79 zincir çekerek başlayalım. Beden ölçülerine göre zincir sayıları değişebilir. Bütün örülen yelekte beğendiğimiz tığ işi örnekleri kullanıyoruz.

Boho Tığ İşi Yelek Yapımı

Omuz ve sırt kısmının ayrımını yapmaya geldi. Ayrıma gelmeden 14 tur falan örüyoruz. 15. turda ayrımları yapıyoruz. Önler için 11 trabzan yapıyoruz. Kol evleri için 13 trabzan atlıyoruz. Sırt için 33 trabzan yapıyoruz.

Boho Tığ İşi Yelek Yapımı 1

Ve resimdeki gibi katlayıp omuz kısımlarını dikiyoruz.

Boho Tığ İşi Yelek Yapımı 2

Boho Tığ İşi Yelek Yapımı 3

Ve etek uçlarına püskül takıp örgüyü bitiriyoruz.

Boho Tığ İşi Yelek Yapımı 5

Boho Tığ İşi Yelek Yapımı 4

Şimdi benzer bir modelin yetişkinler için örülen modelinin yapılışını izleyelim.

Kaynak : http://www.creachick.nl/2016/06/boho-vest-haken/

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler