Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

DIY, Ahşap Harf Süsleme

Güzel, şık ve kolay kendin yap projesi. Ahşap harfleri her yerde bulabilirsiniz. Bulamayan karton kutudan harf yapımı yaparak dilediği gibi süsleyebilir. İstediğiniz ismi yazarak kartondan istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz. Yapılışı da çok kolay. Kızlarınız için, oğullarınız için yapabilirsiniz. Kartondan harf yapımını sizlere daha önce göstermiştik. Bebek odası için isim süslemeleri yapabilirsiniz. Süslemek için çiçekler, inciler, taşlar, boncuklar , ipler kullanabilirsiniz. Daha önce inci , çiçek ve iple süsleme örneği göstermiştik. Bugün pullar kullanıyoruz. Çok eğlenceli bir çalışma. İsimlikleri kokulu taş modellerinden de yapabilirsiniz. Ve daha fazla örneği tek tıkla Mimuu.comdan bulabilirsiniz.

Ahşap Harf Nasıl Süslenir?

Sizleri güzel bir süsleme örneği hazırladık. Yapılışı çok kolay. Ve etrafınızda kolayca bulacağınız malzemelerden. Başlıyoruz. Hazır mısınız.

Malzemeler

  • Plastik payet süsleme
  • Ahşap harf ( kartondan harf )
  • Dekoratif çiçek
  • Sıcak silikon
  • Makas

DIY, Ahşap Harf Süsleme 3

Tüm malzemelerimiz bu kadar. Şimdi adım adım nasıl yapıldığını görelim. E harfi süslemesi yapıyoruz. Siz bu teknikle istediğiniz harfi süsleyebilirsiniz. Önce harfin kenarlarını kaplayarak başlıyoruz. Payetlerden aynı ölçülerde parçalar kesip E harfinin uzantılarını sıcak silikon ile yapıştırarak payetle  kaplıyoruz.

DIY, Ahşap Harf Süsleme 1

DIY, Ahşap Harf Süsleme 4

Kenarlarını yapıştırdıktan sonra şimdi harfin tüm yüzeyini kaplıyoruz.

DIY, Ahşap Harf Süsleme 5

DIY, Ahşap Harf Süsleme 6

DIY, Ahşap Harf Süsleme 7

Tüm sarma işlemi bittikten sonra üzerine istediğimiz yere dekoratif çiçeğimizi yapıştırıyoruz. Tüm işlem bu kadar. Gönlünüzce süsleyeceğiniz güzel bir harfimiz oldu. Sizde hayal gücünüzü kullanarak farklı şekillerde süsleyebilirsiniz. Yaptığınız DIY projelerini bizimle paylaşabilirsiniz.

DIY, Ahşap Harf Süsleme 9

DIY, Ahşap Harf Süsleme 10

DIY, Ahşap Harf Süsleme 2

DIY, Ahşap Harf Süsleme

Kaynak : http://catchmyparty.com/blog/sequin-monogram-letter-diy

Benzer İçerikler
1 thoughts on “DIY, Ahşap Harf Süsleme”
  1. Aslı enis dedi ki:

    Harika fikir ahşap harf kestirmek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler