Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Amigurumi Totoro Tarifi

Amigurumi oyuncak modellerine sevimli bir tarif daha ekliyoruz. Sırada amigurumi totoro tarifi var. Sevimli küçük amigurumi totoro tamamlandığında örgü anahtarlık modelleri, örgü çanta süsü veya evimizde dekor ürünü olarak kullanabiliriz. Amigurumiler için pamuklu ipleri kullanıyoruz genelde. Daha sağlıklı olduğu için. Küçük bebeklerimiz oynadığı için kaliteli ipler seçmek gerekir. Daha büyük totoro veya oyuncaklar örmek için kadife ipler, penye ipler, makrome ipleri kullanabiliriz. Aynı sayılarda örüp farklı kalınlıkta ipler kullandığımızda oyuncakların boyutları da değişecektir. Bunu da dikkate almak gerekir. Şimdi daha önce ördüğümüz oyuncaklardan bahsedelim.

Bu paragrafta daha önce ördüğümüz örgü oyuncak modellerinden bahsedeceğiz. Biraz eskilere gideceğiz. İçerik üretmeye başladığımızda ilk paylaştığımız amigurumilere değineceğiz. Mesela renkli tırtıl örmüştük. 2015 yılında tarifi hazırlamıştık. Yarım ipleri değerlendirmek için ideal bir oyuncak. Hatta bu oyuncakla çocuklarımızla oynarken renkleri de öğretebiliriz. Tırtılın tarifine amigurumi renkli tırtıl modelinden ulaşabilirsiniz. Yine çok sevilen tarifler arasında amigurumi uyku arkadaşı tarifi var. Bebeklerinizin güvenle oynayacağı oyuncaklardan. Amigurumi doll tarifi yine çok örülen amigurumi bebek modellerinden. Daha fazlası için önceki içeriklerimize göz atabilirsiniz. Şimdi amigurumi totoro tarifini öğrenmeye geçelim.

Amigurumi Totoro Nasıl Örülür?

Oyuncağın boyutları yaklaşık 15 cm. 5 katlı pamuklu iplik kullanılmış. İp için ise 3,5 mm tığ tercih edilmiş. Ayrıca elyaf, makas ve iğneye ihtiyacımız olacak. Örerken kolay ve rahat olması için işaretleyici kullanabilirsiniz. Mesela çatal iğne olabilir.

Amigurumi Totoro Tarifi 1

Amigurumi Totoro Tarifi

Küçük sevimli totoro bakalım nasıl örülüyormuş. Amigurumi totoro yayında. İyi seyirler.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler