Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Amigurumi Kaz Yapımı

Çok sevimli bir tarifle devam ediyoruz. Amigurumi tariflerimize bir yenisini ekliyoruz. Amigurumi kaz yapımı hazırladık. Pamuklu iplerle örülmüş en güzel örgü oyuncak modellerinden biri. Yabancı örgü modellerinden bir tarif. Eğer daha önce amigurumi ördüyseniz yeni modeli de rahatlıkla örebilirsiniz. Çünkü video içinde sayılar veriliyor. Sayıları takip ederek kazın tüm detaylarını örebiliriz. Amigurumileri örerken çeşitli ipler kullanıyoruz. Kadife ipler, penye ipler, makrome ipler gibi. Kalın iplerle örüldüğünde oyuncaklarımız da büyük oluyor. Mesela kadife iple çilek kaplumbağa yapılışı kadife iple örülen oyuncaklardan. Film kahramanlarından uyarlama oyuncaklarda örüyoruz. Harry potter amigurumi bebek onlardan sadece bir tanesi. Çocuklarımıza okula hazırlık örgülerden kalem süsleri de yapabiliriz. Yine film karakterlerinden uyarlama amigurumi ters yüz üzüntü kalem süsü yapılışı seveceğimiz modellerden. Eminim çocuklarımız da çok beğenecek. Şimdi amigurumi kaz açıklamasına geçeceğiz. Eğer aklınıza takılan bir konu olursa çekinmeden sorabilirsiniz.

Amigurumi Kaz Nasıl Örülür?

Çok sevimli çok minnoş bir tarif. Örgü anahtarlık modelleri, örgü çanta süsü olarak da kullanabiliriz. Masum bakışıyla sevimli kaz dikkatleri üzerine çekiyor.

Amigurumi Kaz Yapımı 1

Amigurumi Kaz Yapımı

Adım adım amigurumi kaz yapımını öğreneceğiz. Daha sonra renk renk elbisesi ile kazları örmeye başlayacağız. Parça kumaşlarla da elbiseler dikebilirsiniz.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler