Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Motifli İğne Oyası Havlu Kenarı Yapılışı

İğne oyası modellerine çok güzel havlu kenarı yapılışıyla devam ediyoruz. Çeyizlerde çok güzel duracak motifli iğne oyası havlu kenarı yapılışı hazırladık. Dilerseniz bu modelle iğne oyası pike takımı modelleri de yapabilirsiniz. Zarif, sade ve şık bir örnek. Adım adım tüm detaylarıyla yapılışını öğreneceğiz. Daha sonra havlularımıza zarif iğne oyalarını yapmaya başlayacağız. İğne oyası havlu kenarı modelleri ağır örneklerden oluştuğu için çeyizlerde mutlaka olur. Fakat sayısı çok fazla değildir. 3-5 – 10 tane belki daha fazla yapılabilir. Tığ oyaları, dantel modelleri, mekik oyaları da havlu kenarı olarak yapılan oya türlerinden. Çeyizlik iğne oyası havlu kenarı çok şık pikelere de yapılacak modellerden. Hatta ipek kumaşlar kenarına yapıp runner modelleri olarak da kullanabilirsiniz. Kumaşın üzerine tel kırmadan hafif desenler yapabilirsiniz. İğne oyası badem dağ yapılışı havlulara, pikelere, kumaşların kenarlarına yapılabilecek güzel oyalardan. İğne oyası pike takımı yapılışı ise ağır iğne oyalarından. Havlu olarak yapılabilir. Motifler salon takımı olarak da yapılabilir. Daha fazla iğne oyası yapılışı için önceki içeriklerimizi inceleyebilirsiniz. Şimdi motifli iğne oyası havlu kenarı yapılışına geçelim.

Motifli İğne Oyası Havlu Kenarı Nasıl Yapılır?

İğne oyası dağ çeşitleri ve iğne oyası çiçek modelleriyle birlikte yapılmış çok güzel bir oya. Havlu kenarı olarak yapıyoruz. Havluların üzerinde eğer desen varsa o renklerde çiçekleri yapabiliriz. Pırpırlı dağlar, zürafalı dağlar, badem dağlarla veya yeni dağ örnekleriyle yapabiliriz. 2 dağ arasına çiçeğimizi yerleştirebiliriz.

Motifli İğne Oyası Havlu Kenarı Yapılışı 1

Çiçeğimiz yaprağıyla birlikte yukarıdaki gibi duracak. Çok güzel değil mi. O halde hemen anlatıma geçelim. Motifli iğne oyası havlu kenarı yapılışını öğrenelim.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler