Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Tavşanlı Suluk Kılıfı Yapılışı

Büyük küçük herkesin çok seveceği bir model yapılışı hazırladık. Örgü suluk kılıfı, örgü matara kılıfı, örgü şişe kılıfı örüyoruz. Çeşitli örgü aplike modelleriyle süslüyoruz. Bugün tavşanla süslemeyi tercih ettik. Sizde sevdiğiniz hayvan figürleriyle, çiçeklerle süsleyebilirsiniz. Tavşanlı suluk kılıfı çok sevimli görünüyor. Kime örersek örelim eminim çok beğenecektir. Öncesinde farklı iplerle farklı modellerle ördüğümüz kılıflardan bahsedelim. Mesela kağıt iplerle suluk kılıfları örmüştük. Güzel bir modelin yapılışına kağıt ipten suluk kılıfı nasıl örülür içeriğimizden ulaşabilirsiniz. Kordon iplerle örgü kova çanta yapımı paylaşmıştık. Yine suluk kılıfı olarak da kullanılabilecek modellerden. Suluk kılıfı yapımı ise kalpli motiflerle süslediğimiz çok güzel modellerden biri. Tavşanlı suluk kılıfı yapılışı ise özellikle çocukların çok seveceği yeni bir model. Hazırsanız anlatıma geçelim.

Tavşanlı Suluk Kılıfı Nasıl Örülür?

Evde kalan ipleri değerlendirebileceğimiz güzel bir proje daha. Suluk kılıfı örüyoruz. Üzerini tavşanlarla süslüyoruz. Düz sık iğnelerle, trabzanlarla zemini hazırlayıp üzerini dilediğimiz gibi süsleyebiliriz. Öreceğimizi kişinin sevdiği figürlerle kılıflar hazırlayabiliriz. Erkek çocukları spidermanı çok seviyorlar.

Tavşanlı Suluk Kılıfı Yapılışı 1

Tavşanlı Suluk Kılıfı Yapılışı

Tavşanlı kılıfımız tamamlandığında yukarıdaki gibi çok güzel duracak. Ayrıca bu suluk kılıfını telefon kılıfı olarak da kullanabiliriz. Son olarak videoya geçelim tavşanlı suluk kılıfı yapılışını öğrenelim.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler