Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Küçülen Kağıttan Anahtarlık Nasıl Yapılır?

Tatilde çocuklarımızla birlikte yapabileceğimiz çok güzel bir etkinlik hazırladık. Küçülen kağıttan anahtarlık yapıyoruz. Hazır olarak küçülen kağıtları alabiliriz. Yada kendimiz evde de yapabiliriz. Çiçek desenleri, hayvan figürleri, çocuklarımızın el ve ayak izleri gibi birçok farklı şekilde anahtarlıklar yapabiliriz. Küçülen kağıttan anahtarlık nasıl yapılır detaylara geçmeden önce farklı şekillerde yaptığımız anahtarlıklardan bahsedelim.

Bu paragrafta çok güzel anahtarlık modellerine değineceğiz. El izi anahtarlık yapılışı küçülen kağıtla yaptığımız modellerden. Ayak izi, el izi ve isimlerle çok güzel anahtarlıklar yapabiliriz. Meyve bahçesi anahtarlık yapılışı sevdiğimiz meyvelerle boncuk işleme modelleriyle yaptığımız anahtarlıklardan. Bayram şekeri anahtarlık yapılışı ise örgü ile ördüğümüz tığ işi anahtarlık modellerinden. Okul öncesi etkinlikleri kapsamında küçük çocuklarımızla, büyük çocuklarımızla çok güzel anahtarlıklar yapabiliriz. Şimdi küçülen kağıttan anahtarlık nasıl yapılır öğrenelim.

Küçülen Kağıt Anahtarlık Yapımı

Çocuklarımızla birlikte ders aralarında, tatil günlerinde, evde sıkıldığımızda çok güzel anahtarlıklar tasarlayabiliriz. Birazdan bu yöntemle nasıl anahtarlıklar yapabiliriz birkaç modelin yapılışını öğreneceğiz.

Küçülen Kağıttan Anahtarlık Nasıl Yapılır? 1

Küçülen Kağıttan Anahtarlık Nasıl Yapılır? 1

Küçülen Kağıttan Anahtarlık Nasıl Yapılır? 3

Küçülen Kağıttan Anahtarlık Nasıl Yapılır? 4

Küçülen Kağıttan Anahtarlık Nasıl Yapılır? 5

Küçülen Kağıttan Anahtarlık Nasıl Yapılır?

Renk renk, çeşit çeşit, desen desen anahtarlıklar yaptık. Hepsi çok güzel. Eğer sizde yapmak isterseniz aşağıda videolu anlatımı bulabilirsiniz. 170 derecede 1-2 dakikada küçülecektir.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler