Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

3D Ayıcık Yastık Yapılışı

Kadife iple çok şık dekoratif yastık modellerinden bir tarif hazırladık. Büyük küçük herkesin çok seveceği bir yastık. Evimizin her köşesinde kullanabiliriz. 3D ayıcık yastık yapılışı için kadife ipleri kullanıyoruz. Kadife iple örgü modellerini isterseniz kadife iple bebek battaniyesi örüp yastık ile tamamlayabilirsiniz. Kırlent modellerinden ev dekorasyonumuza çok yakışacak yastıklar ördük. İnce ipler, dantel ipleri, kalın ipler kullandık. Amigurumi kuzu yastık yapılışı son paylaştığımız modeller arasında. Bebek odası dekorasyonunda, çocuk odası dekorasyonunda kullanabiliriz. Ayıcık yastık tarifi yine evimizin her odasına çok yakışacak. Salon, oturma alanları, yatak üzerinde yastık kullanmak isterseniz püsküllü örgü kırlent modeli yapılışına göz atabilirsiniz. Makrome ipleriyle de püsküllü yastık modelleri çok güzel durur. 3d ayıcık yastık yapılışı için anlatıma geçelim. Bakalım nasıl örülüyormuş.

3D Ayıcık Yastık Nasıl Örülür?

Bu sevimli yastığı örüp evimizin her köşesinde kullanabiliriz. Hediyelik fikirler olarak sevdiklerimize örebiliriz. Çok güzel doğum günü hediyesi, bebek görme hediyesi olur. 5 mm tığ, seçtiğimiz renklerde kadife iplik, elyaf, iç yastık için kumaş, metre, makas ve iğne gerekli malzemelerimiz olacak.

3D Ayıcık Yastık Yapılışı 1

3D Ayıcık Yastık Yapılışı

Yastığı tamamladığımızda yukarıdaki gibi çok güzel görünecek. Son olarak videoya geçelim. Baştan sona yapılışıyla 3d ayıcık yastık yapılışını öğrenelim.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler