Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Kalp Yastık Nasıl Yapılır?

Ev dekorasyonumuza çok yakışacak örgü yastık modelleri anlatımıyla devam ediyoruz. Kalp yastık nasıl yapılır öğreneceğimiz çok şık bir yastık. Bebek odası dekorasyonunda, çocuk odası dekorasyonunda kullanabiliriz. Yatak odası dekorasyonunda kullanabiliriz. Parça iplerle aynı teknikle çok güzel yastıklar yapabiliriz. Yuvarlak yastık modelleri yapabiliriz. Kırlent modellerini el emeği olarak örüp veya dikip kullanmayı çok seviyoruz. Yeni kalp yastık modelimizin yapılışına geçmeden önce daha önce yaptığımız kalpli yastıklardan bahsedelim.

Bu paragrafta evimize çok yakışacak kalpli yastıklardan bahsedeceğiz. Bu güzel modelleri hediyelik fikirler olarak da düşünebiliriz. Şişle kalp yastık yapımı hazırlamıştık. Kalp yastığın yapılışında kapitone örgü, kabartmalı örgü modellerinden. Özellikle bebek örgü modellerinde çok kullanmıştık. Köşeden köşeye kalp yastık yapılışı da evde olan iplerle örülecek güzel modellerden. Örgünün dışında esti tişörtleri, gömlekleri değerlendirerek yastıklar yapabiliriz. Tıpkı kollu kalp yastık anlatımında olduğu gibi. Eski tişörtten kalp yastık yapımını da inceleyebilirsiniz. Şimdi kalp yastık nasıl yapılır öğrenelim.

İpten Kalp Yastık Yapılışı

Kırmızı tonlarında ipleri kullanarak evimize çok yakışacak kalpli yastık öreceğiz. İçini elyafla doldurduğumuz harika bir yastık. İlk olarak tığ işi kafeslerle kalpler örüyoruz. Daha sonra bu kafesleri iplerle çevreleyerek yastığımıza son şekli veriyoruz. Bu teknikle her renkle yuvarlak yastıklar yapabiliriz. Yuvarlak yastıklara hayvan figürleri ekleyebiliriz. Aslanlar, tavşanlar yapabiliriz. Nazar boncukları yapabiliriz.

Kalp Yastık Nasıl Yapılır? 2

Kalp Yastık Nasıl Yapılır? 3

Kalp Yastık Nasıl Yapılır? 5

Kalp Yastık Nasıl Yapılır? 4

Kalp Yastık Nasıl Yapılır? 1

Kalp Yastık Nasıl Yapılır?

Son olarak videoya geçiyoruz. Kalp yastık nasıl yapılır öğreniyoruz. İyi seyirler.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler