Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

İğne Oyası Havlu Kenarı Örneği Yapılışı

İğne oyası modellerinden çok hoş bir örnek hazırladık. Karanfil motifleriyle tamamlanmış iğne oyası havlu kenarı örneği yapılışı. Çeyizlik havlu kenarı modelleri olarak hemen yapmaya başlayabilirsiniz. 3 renk kullanarak 2 renk kullanarak iğne oyalarını yapabilirsiniz. İğne oyası havlu kenarı modelleri çeyizler için yaptığımızda ağır iğne oyalarından oluyor. Zaten birkaç tane yapılıyor. Onlarda en güzellerinden seçiliyor. Ağır iğne oyalarından yapılıyor. Az sonra paylaşacağımız model ağır havlu kenarı modellerinden. Oğullarınızın, kızlarınızın çeyizlerine hemen yapabilirsiniz. Eğer iğne oyalarından satış yapıyorsanız bu modeli de yaptığınız örnekler arasına ekleyebilirsiniz.

Bu videoda daha önce bahsettiğimiz havlu kenarları modellerine değineceğiz. Değineceğimiz modeller iğne oyalarından olacak. Dantel havlu kenarı veya daha fazla havlu kenarı için önceki içeriklerimize göz atabilirsiniz. Çeyizlik iğne oyası havlu kenarları göz atıp inceleyeceğiniz severek yapacağınız modellerden. Ağır iğne oyası havlu kenarı muhteşem bir model. Mutlaka yapın, yaptırın. Yaptırdığınızda maliyetli olabilir. Bu yüzden videodan öğrenip tabi ilk olarak daha kolay modellerden başlamak gerekir. Daha sonra bu modeli havlularımıza yapabiliriz. Hatta bu modeli küçük çalışarak iğne oyası yazma modeli yapabilir ve takıma çevirebilirsiniz.

İğne Oyası Havlu Kenarı Nasıl Yapılır?

İğne oyalarından muhteşem bir model daha. İğne oyası dağlar ve çiçek motifleriyle yapılmış göz alıcı güzellikte bir örnek. Hemen size iğne oyasının tamamlandığında nasıl göründüğünü iletmek istiyorum.

İğne Oyası Havlu Kenarı Örneği Yapılışı 1

İğne Oyası Havlu Kenarı Örneği Yapılışı 2

Muhteşem değil mi. O halde hemen anlatıma geçelim. Tüm detaylarıyla iğne oyası havlu kenarı örneği yapılışını öğrenelim. İyi seyirler.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler