Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Tuvalet Kağıdı Rulosundan Sepet Yapımı

Tuvalet kağıdı rulosundan çok güzel kendin yap projeleri hazırlamıştık. Okul öncesi etkinlikleri hazırlamıştık. Şimdi ev dekorasyonunda kullanacağımız el yapımı sepet modelleri hazırladık. Tuvalet kağıdı rulosundan sepet yapımı. 3 farklı modelde sepet yapılışını öğreneceğiz. Aslında 2 tanesi aynı teknikle örülüyor. Sadece boyutları farklı. Sizde aynı tekniklerle sepetler örüp farklı boyutlarda çalışabilirsiniz.

Tuvalet kağıdı ruloları bittiğinde iç kısmında bulunan karton ruloyu atmıyoruz. Değerlendiriyoruz. Bundan sonra çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Mesela tuvalet kağıdı rulosundan çiçek yapımı hoşunuza gidecek projelerden. Çocuklarınızla birlikte yapıp çiçekleri renk renk boyayabilirsiniz. Yada tuvalet kağıdı rulosundan duvar süsü yapımını deneyebilirsiniz. Duvar dekorasyonu son zamanlarda çok yapılan dekorasyon fikirlerinden. Dıy tuvalet kağıdı rulosundan lamba yapılışı da kolay projeler arasında. Tuvalet kağıdı rulosundan okul öncesi etkinlikleri de paylaştık. Burada yer veremedik ama önceki içeriklerimizden anlatıma ulaşabilirsiniz. Şimdi tuvalet kağıdı rulosundan sepet yapımını öğrenelim.

Tuvalet Kağıdı Rulosundan Sepet Nasıl Yapılır?

3 farklı sepet yapılışı hazırladık. 2 tanesi aynı örülüyor fakat boyutları farklı. Sizde uzun, kare, yuvarlak sepetler örebilirsiniz. Diğer modelde ise tuvalet kağıdı rulolarını keserek şekil veriyor ve birbirine yapıştırarak sepete çeviriyoruz. Sanki gümüş telkari gibi duruyor.

İlk olarak hangi sepetlerin örülüşünü öğreneceğimizi görelim.

Tuvalet Kağıdı Rulosundan Sepet Yapımı 2

Tuvalet Kağıdı Rulosundan Sepet Yapımı 3

Tuvalet Kağıdı Rulosundan Sepet Yapımı 1

Tüm bu sepetler tuvalet kağıdı rulosuyla yapılıyor. Çok güzel değil mi. O halde hemen videolara geçip tuvalet kağıdı rulosundan sepet yapımını öğrenelim.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler