Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Kalpli İğne Oyası Videosu

İğne oyası modellerinden çok güzel bir modelin yapılışını hazırladık. Kalpli iğne oyası nasıl yapılır adım adım paylaşacağız. Daha sonra 3 lü kalpli iğne oyasını yazmalarımıza uygulayacağız. Desenli veya düz yazmalarınıza yapabilirsiniz. Her kalp aynı renkle veya farklı her kalpte farklı renk çalışarak oyayı renklendirebilirsiniz. Kalpli iğne oyası videosu sizlere yeni tasarımlarınızda ilham verecek. İğne oyası modelleri yazmalarda çok kullandığımız oyalardan oluşuyor. Detaylı videolu olarak birçok modelin yapılışını paylaştık. Paylaştığımız modeller arasında kolay modeller var zor modeller var. İlk defa iğne oyası yapacaklar kolay modellerle başlayıp daha sonra zor modellere doğru ilerleyebilirler. Çeyizlik iğne oyası modellerinde zor modelleri kullanabilirsiniz. Sıralı iğne oyalarını kullanabilirsiniz.

Kalpli iğne oyası modellerinden çok sevilerek yapılan modeller arasında videolu yeni iğne oyası örneği var. Model duruşuyla yine kalbi andırıyor. Çok zarif ve yazmalarda çok kullanılıyor. Kalpli, çiçekli, boncuklu, pullu… Birçok iğne oyalarının yapılışından bahsettik. Şimdi kalpli iğne oyası nasıl yapılır onu öğrenelim.

İğne Oyası 3lü Kalp Yapılışı

Aynı renkle veya her kalpte farklı renk kullanarak yapacağınız yeni bir model. Kalpleri eğer desenli yazma kullanıyorsanız içinde olan renklerden seçebilirsiniz. Veya tek renk ise uyumlu renklerle kalpleri hazırlayabilirsiniz.

Kalpli İğne Oyası Videosu 1

Kalplerle süslenmiş yeni oyamızı tamamladığımızda yukarıdaki gibi olacak. Şimdi kalpli iğne oyası videosunu izleyelim. Bol hobili huzurlu günler dileriz.

 

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler