Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Paletten Bahçe Çiti Nasıl Yapılır?

Paletten ev dekorasyonumuz için bahçelerimiz için birçok çalışma yaptık. Bugün yine bahçe için çalışma yapıyoruz. Paletten bahçe çiti nasıl yapılır ondan bahsedeceğiz. Köyde, memleketimizde, yaşadığımız şekilde bahçemiz varsa bu kolay yöntemle çit yapabiliriz. Evimizde büyük balkonlarımız, teraslarımız varsa dekore etmek için çit yapmak istiyorsak tam sizlere göre bir çalışma hazırladık. Paletten bahçe çiti yapıyoruz. Şimdi daha önce yaptığımız paletle ilgili çalışmalara değinelim.

Paletleri daha çok balkonlarda, teraslarda sedir yapımında kullanıyoruz. Paletlerden sedir yapımı ilginizi çekecek sedir yapımının nasıl olduğunu anlatan resimlerden, videodan oluşuyor. Paletlerle daha farklı çalışmalar yapmak istiyorsanız paletten neler yapılır galerimizi inceleyebilirsiniz. Palet dekorasyon fikirlerinden bahçemiz için yapacağımız dekorasyon fikirlerini inceleyelim. Şimdi de paletten çit nasıl yapılır inceleyelim.

Paletten Bahçe Çiti Yapılışı

Marketlerden, AVMlerden aldığımız eşyaları taşımak için kullanılan paletleri ev dekorasyonumuzda da kullanıyoruz. Yataklar yapıyoruz. Sedirler yapıyoruz. Paletten çiçeklik yapımı gibi çalışmalar yapıyoruz. Bugünde paletten çit yapacağız. Videonun başından sonuna nasıl yapıldığı detaylarıyla anlatılmakta. Videoyu takip ederek çiti ve sandıkları yapabiliriz.

Paletten Bahçe Çiti Nasıl Yapılır?

Bahçe çitini tamamladığımızda yukarıdaki gibi duracak. Oldukça güzel ve kullanışla. Hatta çitlerin başında çiçek ekmemiz için sandıklarımız da var. Şimdi paletten bahçe çiti nasıl yapılır öğrenelim.

 

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler