Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Çiçek Motifli Kolay Bebek Battaniyesi

Bebek battaniyesi modellerinde çok güzel bir örneğin yapılışını hazırladık. 3D bebek battaniyesi için renkli kısımlarda, çiçekli kısımlarda parça ipleri kullanabilirsiniz. Ana renk olarak beyazı seçtiğinizde kır çiçeklerini andıran harika bir örgü bebek battaniyesi ortaya çıkar. Bebek battaniyesi örgü modelleri yapılışı için birçok ip kullanabilirsiniz. Bebe yünleri, akrilik karışımlı ipler, yünlü ipler, pamuklu ipler gibi. Modelde pamuklu iplik kullanılmış. Pamuklu ipler örgülerde çok güzel duruyor. Battaniyede 3 renk kullanılmış. Daha fazla renk kullanabilirsiniz. En az 3 renkler biri ana renk olmak üzere örülecek bir model. Çiçeğin orta kısmını sarı renkle de yapabilirsiniz. Örgü bebek battaniye modelleri anlatımlı daha çok örneğimiz var. Hepsine önceki yazılarımızdan bebek battaniyesi modellerinden ulaşabilirsiniz. tığ örgülerle ördüğümüz çiçek motifli kolay bebek battaniyesi anlatımına geçiyoruz.

Çiçek Motifli Battaniye Nasıl Örülür?

Mor, pembe ve yeşil renkler kullanılarak şahane bir battaniye öreceğiz. Renk seçeneği tamamen bize kalmış. Beğendiğimiz iplerle örebiliriz. Modelde battaniyede arka kısmı da çok düzgün duruyor.

Çiçek Motifli Kolay Bebek Battaniyesi 1

İpleri örerken sakladığımızda çok daha büyük kolaylık olacaktır. Ben o şekilde yapıyorum. Sökülmede olmuyor. Rengiyle, modeliyle hemen örülesi bir battaniye oldu. İlk olarak işimiz ipleri, malzemeleri hazırlamak. Sonrasında videoyu izleyerek çiçek motifli kolay bebek battaniyesini örmek. Hediye olarak, satış olarak veya torunlarımıza, bebeklerimize örebiliriz.

Çiçek Motifli Kolay Bebek Battaniyesi

İlk kısımlarda battaniyemizden biraz bahsettik. Son kısma gelince yapılışını izleyeceğiz. Yeni modeller arıyor özellikle kolay ve gösterişli olsun diyorsanız buyurun size çok beğeneceğiniz bir battaniye. İyi seyirler.

 

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler